«Είμαι ο γυμνός νίντζα!» – Όρμηξε όπως τον γέννησε η μάνα του σε ληστή πολυτελούς τζιπ! [vid]

«Είμαι ο γυμνός νίντζα!» – Όρμηξε όπως τον γέννησε η μάνα του σε ληστή πολυτελούς τζιπ! [vid] | Newsit.com.cy
Το περιστατικό για γέλια και για κλάματα έλαβε χώρα στο Λόνγκμπεντον του Νιούκαστλ, όταν ένας 17χρονος αποπειράθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/8 να κλέψει ένα πολυτελές τζιπ, μάρκας Range Rover.
Περί τις 23.30 ο 17χρονος κατάφερε να παραβιάσει το πολυτελές τζιπ, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από μια οικία, ωστόσο την ώρα που ο νεαρός ληστής έμπαινε μέσα στο όχημα, την ίδια στιγμή αντιλαμβανόταν ότι η πόρτα του περιβόλου της οικίας άνοιγε απότομα και εμφανιζόταν ένας άνδρας ακριβώς όπως τον γέννησε η μητέρα του, ο οποίος έτρεχε κατευθείαν προς το μέρος του!
Ο θεόγυμνος άνδρας ήταν ο ιδιοκτήτης του τζίπ, ο οποίος είχε πεταχθεί από το κρεβάτι του όπου κοιμόταν με την φίλη του, όταν άκουσε τον συναγερμό του οχήματός του.
«Κοίταξα από το παράθυρο και είδα κάποιον στη θέση του οδηγού που έμοιαζε να προσπαθεί να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο. Ο Στίβεν πήγε να πηδήξει από το παράθυρο! Κατέβηκε τις σκάλες και βγήκε έξω να τον κυνηγήσει», περιγράφει στη Sun η σύντροφος του ιδιοκτήτη, Νίκολα Μπάλντγουιν.
Ο 17χρονος επίδοξος ληστής τρομοκρατήθηκε και εκσφενδονίσθηκε έξω από το τζιπ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγει, ωστόσο ο 29χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος, κατάφερε και τον έριξε στο έδαφος. Ο Στίβεν Κάλεν αναφέρει για τον ληστή ότι «κατάλαβε ότι ήμουν γυμνός και δεν ήξερε που να βάλει τα χέρια του».
«Συγνώμη, συγνώμη», φώναζε έντρομος ο έφηβος, ωστόσο εν τέλει εστάθη αρκετά τυχερός καθώς ο γυμνός ιδιοκτήτης τον άφησε όχι μόνο να διαφύγει, διαπιστώνοντας το νεαρό της ηλικίας του, αλλά επίσης, παρά το γεγονός ότι τον συνέλαβε η αστυνομία, ο ιδιοκτήτης δεν προχώρησε σε μήνυση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία».
Ο Κάλεν κι αυτός τυχερός, καθώς έπεσε σε πιτσιρικά και άοπλο ληστή, μιλώντας για το τι συνέβη, το αντιμετωπίζει με χιούμορ, λέγοντας για τον εαυτό του «Είμαι ο γυμνός νίντζα», προσθέτοντας πως «Το αυτοκίνητο είναι η υπερηφάνεια μου και η ευχαρίστησή μου, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μου το κλέψει κάποιος».

Πηγή: SigmaLive.com

MM