Απόλυτος τρόμος! Γυναίκα έπεσε σε δεξαμενή με καρχαρίες την ώρα ταΐσματος [vid]

Απόλυτος τρόμος! Γυναίκα έπεσε σε δεξαμενή με καρχαρίες την ώρα ταΐσματος [vid] | Newsit.com.cy

Η κάμερα έχει καταγράψει την νεαρή γυναίκα να τρέχει σε μάλλον αλλόφρονα κατάσταση, χωρίς όμως να φαίνεται πως κάποιος την κυνηγά ή ότι συμβαίνει κάτι άλλο που να έχει προκαλέσει αυτόν τον πανικό, όταν ξαφνικά πέφτει στο κενό.

Η γυναίκα εν συνεχεία για καλή και κακή της συνάμα τύχη, έπεσε μέσα σε μια γυάλινη δεξαμενή με νερό, η οποία όμως φιλοξενούσε καρχαρίες, ευρισκόμενη ως ντεκόρ στο εμπορικό κέντρο Wuyue Plaza, στην πόλη Jiaxing, της Ανατολική Κίνα.

Άμεσα επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ασφάλειας, με δύο εξ αυτών ηρωικά να πέφτουν μέσα στη δεξαμενή, προκειμένου να ανασύρουν την κοπέλα διασώζωντάς την από τους πεινασμένους καρχαρίες.

Σημειώνεται πως η πόρτα της δεξαμενής εκείνη την ώρα είχε ανοίξει καθώς ήταν η προκαθορισμένη ώρα κατά την οποία οι υπάλληλοι του εμπορικού κέντρου παρέχουν τροφή στους καρχαρίες, κάτι που σημαίνει ότι εκείνη την ώρα θα ήταν μάλλον αρκετά πεινασμένοι.

Εξάλλου, εκ της Διεύθυνσης του εμπορικού κέντρου επισημαίνεται το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι απογορευμένο για το κοινό.

Δείτε το video:

Πηγή: Sigma

MM