Σύγκρουση βυτιοφόρου με σχολικό λεωφορείο – Τραυματίστηκαν 8 μαθητές

Σύγκρουση βυτιοφόρου με σχολικό λεωφορείο – Τραυματίστηκαν 8 μαθητές | Newsit.com.cy

 Περίμεναν τα παιδιά τους να επιστρέψουν από το σχολειό και αντί αυτού , έλαβαν τηλεφώνημα για να ενημερωθούν ότι το σχολικό λεωφόρο που μετέφερε τους μαθητές συγκρούστηκε με βυτιοφόρο.
Ανάστατοι οι γονείς έσπευσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες , αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των παιδιών τους.
Οι μαθητές φαίνεται να είχαν Άγιο, αφού από το ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή Λακατάμιας, γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς.
Συμφώνα με πληροφορίες του Newsit , 8 μαθητές οδηγηθήκαν για προληπτικούς λογούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας , όπου, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες , απολύθηκαν.
Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου.
Από το τροχαίο ατύχημα, προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος, αφού για αρκετή ώρα η μια λωρίδα με κατεύθυνση τη Λευκωσία παρέμεινε κλειστή.
Το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός του λεωφορείου πάτησε φρένο για να κάνει στάση, με αποτέλεσμα το βυτιοφόρο να προσκρούσει στο πίσω μέρος του.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γέμισε η αγορά με «μαϊμού» κινητά/πληθαίνουν οι σπείρες που εξαπατούν

«Αναλάβετε τις ευθύνες σας»/Προειδοποιούν την κυβέρνηση οι κάτοχοι αξιογράφων

Απάτη σε κοινοτικό συμβούλιο στη Λεμεσό/ Ύποπτος πρώην Κοινοτάρχης για υπεξαίρεση €20.000

€2,3 εκατομμύρια για επιδόματα φοίτησης σε ιδιωτικά σχολεία για Τ/κ και μειονότητες/ μέχρι και €11.600 για κάθε Τ/κ μαθητή

MM