Λεμεσός: Όρκους αιώνιας πίστης ενώπιον Θεού, ανθρώπων αλλά και ζώων στον ζωολογικό κήπο!

Λεμεσός: Όρκους αιώνιας πίστης ενώπιον Θεού, ανθρώπων αλλά και ζώων στον ζωολογικό κήπο! | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα δυο ζευγάρια των Τσέχων κτηνιάτρων, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ζωολογικό κήπο της Λεμεσού, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους για τα ζώα.

Συγκεκριμένα, στις 17:30, τα δυο ζευγάρια θα μεταφερθούν με άμαξα από το παλιό λιμάνι στο ζωολογικό κήπο και στις 18:00 θα εισέλθουν στο χώρο υπό τη συνοδεία παραδοσιακών κυπριακών τραγουδιών του γάμου, από μουσικούς που θα φοράνε την παραδοσιακή κυπριακή φορεσιά. Τους γάμους των δυο ζευγαριών θα τελέσει ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού, Σάββας Στούππας.

Μετά την τελετή, στην οποία θα παραστεί και εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Τσεχίας, θα ακολουθήσει δεξίωση με κυπριακά εδέσματα και κουμανταρία, συνοδευόμενη από κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς του γάμου, από χορευτικό συγκρότημα.

Το κοινό θα μπορεί να δει τα ζευγάρια κατά τη μετακίνηση τους από το παλιό λιμάνι, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, ως και την είσοδο στο ζωολογικό κήπο Λεμεσού, καθώς η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε καλεσμένους και ΜΜΕ.

MM