Βρήκε γονείς ο Rooney στη Λεμεσό!

Βρήκε γονείς ο Rooney στη Λεμεσό! | Newsit.com.cy

Την αρχή με τις υιοθεσίες ζώων έκανε η τάξη Γ3 του 2ου Δημοτικού σχολείου Λεμεσού, η οποία υιοθέτησε το μικρό σπίνο, ενώ το πιθηκάκι υιοθετήθηκε από οικογένεια Ρώσων που επισκέφθηκαν για διακοπές την Κύπρο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η Διεύθυνση του Ζωολογικού Κήπου, «από τώρα η επίσκεψή σας στο Ζωολογικό Κήπο Λεμεσού μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και αγαθοεργή υιοθετώντας ένα από τα ζώα μας», σημειώνοντας πως η υιοθεσία ζώου είναι ανοιχτή για οποιοδήποτε άτομο ή ομάδα που το χαρακτηρίζει η αγάπη προς τα ζώα και θέλει να βοηθήσει το Ζωολογικό Κήπο Λεμεσού.

Η υιοθεσία διαρκεί για ένα χρόνο και το κόστος κυμαίνεται από 50 ευρώ μέχρι και 2000 ευρώ, ανάλογα με το είδος του ζώου.

Ο Ζωολογικός Κήπος Λεμεσού υπενθυμίζει πως είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, πως τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του είναι μεγάλα και ότι αυτά καλύπτονται μόνο μέσα από επιχορηγήσεις, χορηγίες, δωρεές και από τις υιοθεσίες ζώων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά έδειξε η νεκροτομή στον Μπίλλυ – Στην Λεμεσό θάφτηκε το άτυχο ζώο

Ξεσπαθώνει κατά Φιλελεύθερου και Περδίκη η Αναστασία Τσόκκου! (ΦΩΤΟ)

Οργή και θλίψη! Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Μπίλυ 

Με θεούς και δαίμονες τα βάζει ο Περδίκης – «Σταματήστε να καλύπτετε την κα. Τσόκκου!» (ΦΩΤΟ)

«Η κυρία Τσόκκου μάς προπηλάκισε με μπράβους!» – Χοντραίνει η κόντρα διαδηλωτών με το ξενοδοχείο για την κακοποίηση της Μπίλυ

Οργή και θυμός στην πορεία για την κακοποιημένη Μπίλυ – Άναψαν τα αίματα όταν εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου – «Παραδώστε μας τον διευθυντή

MM