Η κατρακύλα συνεχίζεται στην Παιδεία – Έριξαν αποβολή στον κανακάρη του και ο πατέρας γρονθοκόπησε καθηγητή

Η κατρακύλα συνεχίζεται στην Παιδεία – Έριξαν αποβολή στον κανακάρη του και ο πατέρας γρονθοκόπησε καθηγητή | Newsit.com.cy

Δυστυχώς, τα απανωτά συμπτώματα βίας μεταξύ μαθητών και μάλιστα εντός σχολικών χώρων καταδεικνύει ότι νοσεί βαθιά όχι μόνο το εκπαιδευτικό μας σύστημα αλλά ολόκληρη η κοινωνία, καθώς τα περιστατικά αυθαιρεσίας πληθαίνουν.

Το νέο λοιπόν περιστατικό βίας σημειώθηκε στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδες σε σχολείο της Λεμεσού, όπου οι πληροφορίες αναφέρονται σε ξυλοδαρμό καθηγητή από «θερμοκέφαλο» πατέρα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Η επίθεση κατά του καθηγητή ο οποίος και είναι μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου του εν λόγω σχολείου, έλαβε χώρα επειδή ο γιος του είχε πάρει αποβολή, κατόπιν σχετικής απόφασης του συμβουλίου.

Ο πατέρας όπως αναφέρεται ετράπη εις φυγήν προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη από την αστυνομία η οποία και εκλήθη αν επέμβει.

Σε κάθε περίπτωση, η ένταση φαίνεται να εκτονώνεται, καθώς ο καθηγητής επιδεικνύοντας πνεύμα διαλλακτικότητας φέρεται να έχει αποσύρει την καταγγελία του για επίθεση και ξυλοδαρμό του, λέγοντας στις Αρχές ότι δεν έχει πλέον καμία απαίτηση από τον πατέρα που του επιτέθηκε.

Πηγή: cyprustimes.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπεσε ξύλο στο Γυμνάσιο Λευκάρων μεταξύ Κυπρίων και αραβόφωνων μαθητών

Λάρνακα: Χειρουργήθηκε o 17χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του

Κλείδωσαν κορίτσι με ειδικές ανάγκες στην τάξη και πήγαν… εκδρόμη!

Αστυνομική έφοδος στην τεχνική σχολή στο Αυγόρου με μαθητές να καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από γενική σύρραξη!

Καθημερινή «κόλαση» είχε γίνει το σχολείο για τη 16χρονη που ξυλοκοπήθηκε – Σε εξέλιξη έρευνα για τη δημοσίευση του βίντεο

MM