Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για βιασμό 12χρονης από τον θείο της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για βιασμό 12χρονης από τον θείο της | Newsit.com.cy

Δυστυχώς ακόμα μια καταγγελία, από τις πάμπολλες που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί ενώπιον της ειδικής ομάδας της Αστυνομίας, η οποία έχει συσταθεί για διερεύνηση υποθέσεων που αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Από την μέχρι τώρα έρευνα στην εν λόγω υπόθεση προκύπτει η εμπλοκή σε σεξουαλική κακοποίηση μιας 12χρονης από τον ηλικίας περίπου 30 ετών θείο της, αδελφό της μητέρας του κοριτσιού. Χθες εξάλλου, δημοσίευμα ανέφερε πως κατόπιν εξέτασης της 12χρονης από ιατροδικαστή, οι πρώτες ενδείξεις δεν καταδεικνύουν ρήξη του παρθενικού υμένα, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο τέλεσης άλλου είδους σεξουαλικής παρενόχλησης άνευ διεισδύσεως. Εν συνεχεία όμως, δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» αναφέρεται πως εν τέλει προκύπτει ρήξη παρθενικού υμένα στην 12χρονη.

Ο θείος του ανήλικου κοριτσιού έχει ήδη οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το οποίο εξέδωσε διάταγμα 7μερης κράτησή του για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Στο χθεσινό κεντρικό δελτίο του MegaOne (21/6) η ανήλικη φέρεται πως ζούσε επί μακρώ ένα ζωντανό εφιάλτη καθώς όπως καταγγέλθηκε η ίδια έπεσε κατ’ εξακολούθησιν θύμα στις ορέξεις του θείου της.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες στην καταγγελία προς την Αστυνομία προέβη η ίδια η μητέρα της 12χρονης όταν το θύμα βρήκε την δύναμη να εκμυστηρευτεί τα όσα ζούσε σε μια φίλη της. Εν συνεχεία το φιλικό πρόσωπο της νεαρής μίλησε στην μητέρα της 12χρονης για να ακολουθήσει η σύλληψη του 30χρονου θείου.

Σε κάθε περίτωση η Αστυνομία συνεχίζει με πάσα διακριτικότητα λόγω της ευαίσθητης φύσης της υπόθεσης την διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από τον υπόλοιπο οικογενειακό περίγυρο, τόσο της ανήλικης όσο και του υπόπτου.

Εξάλλου, χθες διέρρευσε και η υπόθεση ανάρμοστης σεξουαλικής σχέσης καθηγητή με την 15,5 ετών μαθήτριά του, προκαλώντας τον αντίστοιχο σάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάλος! Καθηγητής είχε σεξουαλική σχέση με ανήλικη μαθήτρια

Διάλογοι φρίκης του πατέρα-βιαστή με την 13χρονη κόρη του: «Παπά τι κάμνεις;» – «Καλύτερα με μένα παρά…»

Της ζητούσε ερωτικά παιχνιδάκια αλλά του το ‘βγαλε μια για πάντα ξινό!

Αναβίωσε η φρίκη! Πατέρας βίαζε την 9χρονη κόρη του

Σοκ! Τον νάρκωσαν στο ταξί, τον απήγαγαν και τον βίαζαν ομαδικά οι 3 «μαινάδες»!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό 39χρονης σε δημόσιες τουαλέτες

Βίασε τη συνάδελφό του μέσα στις τουαλέτες εστιατορίου!

Την βίασε, την κόλλησε AIDS και την άφησε έγκυο! Τώρα η νεαρή μάνα μεγαλώνει το μωρό της στο νοσοκομείο

MM