Πυρκαγιά στο Δάλι: Με ρουκέτα RPG κατέστρεψαν την αποθήκη

Πυρκαγιά στο Δάλι: Με ρουκέτα RPG κατέστρεψαν την αποθήκη | Newsit.com.cy

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού η αποθήκη που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου στην επαρχία Λευκωσίας «χρησιμοποιείται από εταιρεία με έδρα τη Λευκωσία και ξέσπασε γύρω στη μία σήμερα τα ξημερώματα. Εντός της αποθήκης, εκτός από εμπορεύματα της εταιρείας, βρίσκονταν και οχτώ φορτηγά αυτοκίνητα

Πρόσθεσε ότι «για κατάσβεση της φωτιάς μετέβησαν στη σκηνή μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με οχτώ πυροσβεστικά οχήματα. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, μετά την κατάσβεση της φωτιάς, διαπιστώθηκε εκ πρώτης όψεως ότι η φωτιά ξέσπασε μετά από ρίψη εκρηκτικού βλήματος, εναντίον της αποθήκης».

Από τη ρίψη του εκρηκτικού βλήματος, συνέχισε «φαίνεται να έχει ανοίξει οπή σε τοίχο της αποθήκης. Από τη φωτιά, η αποθήκη και το περιεχόμενό της καταστράφηκαν ολοσχερώς» ενώ προς το παρών δεν έχουν υπολογιστεί οι ζημιές.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού «η Αστυνομία διερευνά την προέλευση του βλήματος, τα πιθανά κίνητρα και η ταυτότητα των δραστών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριο φονικό στον Άγιο Δομέτιο! Μαχαίρωσε ζευγάρι μέσα σε διαμέρισμα – Νεκρός ο άνδρας, χαροπαλεύει η γυναίκα

Σοκ για κυνηγούς στα Λεύκαρα με μακάβρια ανακάλυψη! Έπεσαν πάνω σε πτώμα σε αποσύνθεση

MM