Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του αιμομικτικού βιασμού τριών ανήλικων αδερφών από θείο και ξαδέρφια [vid]

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του αιμομικτικού βιασμού τριών ανήλικων αδερφών από θείο και ξαδέρφια [vid] | Newsit.com.cy

Οι πλείστες κατηγορίες αφορούσαν άσεμνες επιθέσεις εναντίον ανήλικων συγγενικών τους προσώπων, ενώ και οι δυο κρίθηκαν ένοχοι ότι σε μια περίπτωση βίασαν, ο καθένας ξεχωριστά, κορίτσι ηλικίας κάτω των 13 ετών. Ακόμη, ο 65χρονος κρίθηκε ένοχος ότι ασέλγησε και είχε δια βίας συνουσία με δυο νεαρούς ενήλικες άνδρες.

Η σύζυγος του 65χρονου, που είχε επίσης συλληφθεί τότε, είχε αθωωθεί στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και που αφορούσαν την παράλειψη να πράξει κάτι έτσι ώστε να αποτρέψει τη διάπραξη των αδικημάτων από το σύζυγο και τον μεγάλο της γιο.

Ο 38χρονος νεαρότερος γιος της οικογένειας, είχε από την αρχή παραδεχθεί ενοχή σε τέσσερις κατηγορίες για άσεμνες επιθέσεις εναντίον τριών ξαδέλφων του, την περίοδο 1995-1999 και αφέθηκε ελεύθερος το 2015, υπογράφοντας εγγύηση πέντε χιλιάδων ευρώ και με την υποχρέωση να τηρεί για δυο έτη τους Νόμους και Κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το δικαστήριο είχε τότε λάβει σοβαρά υπόψη τη μεταμέλεια του, το γεγονός της άμεσης παραδοχής του, της κράτησης του για τρεις και πλέον μήνες, το ότι κατά τη διάπραξη των σοβαρότερων αδικημάτων ήταν μόλις 15 ετών, αλλά και το λευκό ποινικό του μητρώο.

Δείτε την ανταπόκριση της δημοσιογράφου Μαρίας Κωνσαντίνου για την υπόθεση:

ΟΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ
Η θλιβερή, όσο και πρωτοφανής για τα κυπριακά δικαστικά χρονικά υπόθεση ήρθε στο φως όταν η 29χρονη συγγενής της οικογενείας προχώρησε σε καταγγελία μετά από παρότρυνση ψυχολόγου, ο οποίος παρακολουθούσε και τον αδελφό της.

Παράλληλα, με το απόστημα να σπάει, ακολούθησε μπαράζ καταγγελιών, όχι μόνο των συγγενικών τους προσώπων, έξι τον αριθμό, τότε ανήλικων, που περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή επί μια δεκαετία υπέστησαν τα πάνδεινα από την συγκεκριμένη οικογένεια.

Τα παιδιά αυτά με το μικρότερο να ήταν 10 ετών (τότε) αγοράκι όταν υπέστησαν τα πάνδεινα από τους συγγενείς τους, «έλυσαν» την σιωπή τους αποκαλύπτοντας το δράμα που ζούσαν επί 7 χρόνια στα χέρια της συγγενικής τους οικογένειας, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ακόμα ένα κοριτσάκι.

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που αποκάλυψαν τα τρία θύματά τους, που αποφάσισαν να καταφύγουν έστω και καθυστερημένα στην κυπριακή δικαιοσύνη.

Ωστόσο, τις μαρτυρίες τους τις ενισχύει το γεγονός ότι είχαν εδώ και χρόνια αποταθεί σε ψυχολόγους, ενώ είχαν εκμυστηρευθεί σε άτομα του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος, ορκίζοντάς τα να μην αποκαλύψουν τίποτα όμως, τα όσα ζούσαν στα χέρια της συγγενικής τους οικογένειας, καταρρίπτοντας έτσι τυχόν ισχυρισμούς που ενδέχεται να προβληθούν από τους τέσσερις συλληφθέντες ότι ξαφνικά αποφάσισαν για διάφορους λόγους τώρα να μιλήσουν τα τρία ανήψια τους.

Το μεγαλύτερο φορτίο από όλα το φέρει η γυναίκα που τότε ήταν μόλις 12 ετών, η οποία σήμερα είναι 31 ετών και την οποία η οικογένεια βίαζε ομαδικά, που τότε είχε εμπλέξει και την αθωωθείσα μητέρα, καθώς τότε είχε αναφερθεί πως «έπαιρνε μάτι» δίδοντας παράλληλα εντολές ή και ενεθύρυνε, πατέρα και γιους, αιτιάσεις όμως που το δικαστήριο στην πορεία της δίκης δεν απεδείχθησαν για την συγκεκριμένη. Όπως έχει αναφερθεί στις μαρτυρικές καταθέσεις που δόθηκαν ο πατέρας και οι δύο γιοι του την ανάγκαζαν το νεαρό τότε κοριτσάκι να παρακολουθεί πορνοταινίες και μετά ασελγούσαν πάνω στο ανήλικο κορμάκι της.

Τα δύο άλλα αδελφάκια ανήμπορα τότε να αντιδράσουν επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής, αρχικά τουλάχιστον, ενώ οι συγγενείς-τέρατα δεν σταματούσαν να τους κάνουν άσεμνες επιθέσεις και να τα κακοποιούν σωματικά, σεξουαλικά και ψυχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βιασμό 10χρονης από τον πατριό της – «Με απειλούσε με μαχαίρι και…»

Διάλογοι φρίκης του πατέρα-βιαστή με την 13χρονη κόρη του: «Παπά τι κάμνεις;» – «Καλύτερα με μένα παρά…»

Σοκ! Ο 76χρονος γείτονας άρπαζε 7χρονη από το παιχνίδι στο δρόμο και αυνανιζόταν μπροστά της!

Κέρδισε την εμπιστοσύνη της 10χρονης ανηψιάς του για να ξεσπά ανενόχλητος τις παιδοφιλικές του ορέξεις

Ένοχος ο παππούς! Κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη εγγονή του

MM