Καθηγητής άρχισε στα χαστούκια συνάδελφό του μπροστά σε μαθητές τους!

Καθηγητής άρχισε στα χαστούκια συνάδελφό του μπροστά σε μαθητές τους! | Newsit.com.cy

Ενώπιον του Διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης Λούη Κυπριανού, θα παρουσιασθούν οι δύο καθηγητές οι οποίοι προκάλεσαν το θλιβερότατο επεισόδιο, εντός σχολικού χώρου και μπροστά σε μαθητές τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» το συμβάν έλαβε χώρα στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, σε σχολείο της επαρχίας της Αμμοχώστου το οποίο διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές, τόσο σε κεντρικό όσο και σε επαρχιακό επίπεδο, καθώς ο ένας καθηγητής φέρεται να επιτέθηκε στον συνάδελφό του, χαστουκίζοντάς τον και μάλιστα δύο φορές.

Οι δύο τους φέρονται να «αρπάχτηκαν» δι’ ασήμαντον αφορμή, καθώς ο επιτιθέμενος καθηγητής ισχυρίστηκε πως ο συνάδελφός του είχε ανακατέψει τις σημειώσεις του στον χώρο που βρίσκονται οι φωτοτυπικές μηχανές, ωστόσο πηγές εντός του σχολείου αναφέρουν πως υπήρχαν «προηγούμενα» μεταξύ των δύο. Δυστυχώς, όπως φαίνεται τα πρώτα χαστούκια ξεκίνησαν ενώπιον του καθηγητικού συλλόγου.

Εν συνεχεία όμως το επεισόδιο συνεχίστηκε, χαστουκίζοντας τον συνάδελφό του για δεύτερη φορά έξω από την αίθουσα διδασκαλίας και μάλιστα μπροστά στους εμβρόντητους μαθητές τους.

Σε κάθε περίπτωση έχει ξεκαθαρισθεί πως δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, με τον καθηγητή που υπέστη την επίθεση να αντιδρά ψύχραιμα, χωρίς να αντιδρά ή να ανταποδίδει, περιοριζόμενος στο να καταγγείλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Εν τέλει το περιστατικό έλαβε τέλος, καθώς η διαμάχη των δύο καθηγητών επιλύθηκε εντός του σχολικού συγκροτήματος,  με τον κ. Λούη να δηλώνει ότι καταβάλλεται προσπάθεια, τόσο σε επαρχιακό όσο και κεντρικό επίπεδο, να υποστηριχθούν ουσιαστικά οι δύο εκπαιδευτικοί.

Ο διευθυντή Μέσης Εκπαίδευσης τόνισε ότι δεν είναι ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές εντός σχολείου, προσθέτοντας ότι η μονάδα διευθέτησε άμεσα και άψογα το πρόβλημα και συμφιλίωσε τους δύο καθηγητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκαλυπτική η Ραφαέλα: «Με έκλεισαν σε κλουβί και με φώναζαν τανκ» – «Εξαιτίας του bulling εγκατέλειψα το σχολείο» [vid]

Σάλος και λιποθυμίες μετά τα ευτράπελα σε Δημοτικό – Μητέρα και δασκάλα έστησαν τρικούβερτο καυγά!

Σε τρίμηνη διαθεσιμότητα ο «εκπαιδευτικός» που έβαζε χαμηλούς βαθμούς σε μαθητές για… εκδίκηση!

Βίντεο ντροπής: Μεθυσμένοι μαθητές έκαναν «φιέστα» με φωτοβολίδες και έκτροπα [vid]

Κατρακύλας συνέχεια στην Παιδεία: Νέες καταγγελίες για το Γ’ Δημοτικό Λεμεσού – Κυνηγιούνται με μαχαίρια και ψαλίδια!

MM