Στα χέρια των Αρχών η Ε/κ μάνα του νεογνού! Το εγκατέλειψε σε καρέκλα έξω από το παλιό νοσοκομείο Λεμεσού [vid]

Στα χέρια των Αρχών η Ε/κ μάνα του νεογνού! Το εγκατέλειψε σε καρέκλα έξω από το παλιό νοσοκομείο Λεμεσού [vid] | Newsit.com.cy

Παρουσιάστηκε από μονή της στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού η νεαρή μητέρα η οποία έφερε σήμερα στον κόσμο το αγοράκι το οποίο στη συνεχεία εγκαταλείφθηκε σε καρέκλα έξω από το παλιό νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ πρόκειται για νεαρή Ελληνοκύπρια γυνάικα, η οποία ανέφερε στην αστυνομία ότι είναι η μητέρα του νεογνού που εντοπίστηκε μετά το μεσημέρι στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού.

Η ίδια όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης σε δημόσιες του δηλώσεις, ζήτησε να δει το παιδί της.

Η νεαρή, μετά τη σύντομη κατάθεση της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη και ιατρική φροντίδα.

Νωρίτερα…

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκαν οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού για να διευκρινιστούν οι συνθήκες εγκατάλειψης νεογνού έξω από το παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη λήφθηκαν καταθέσεις σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί το πρόσωπο το όποιο εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι.

Όπως ανέφερε 45 λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι η αστυνομία δέχθηκε κλήση για τον εντοπισμό νεογνού σε καρέκλα πίσω από το κτίριο του παλιού νοσοκομείου Λεμεσού. Το αγοράκι που φαίνεται να γεννήθηκε λίγη ώρα πριν εγκαταλειφθεί σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ήταν τυλιγμένο σε πετσέτα και τοποθετημένο σε καρέκλα έξω από το γραφείο των νοσηλευτών του ασθενοφόρου.

Το νεογνό εντόπισε νοσηλευτής ο οποίος κάλεσε σε βοήθεια. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου τοποθετήθηκε στην θερμοκοιτίδα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς όπως είπε ο κ. Σωτηριάδης πρόκειται για αγοράκι το οποίο ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια, χαίρει άκρας υγείας και είναι ολοκληρωμένης κύησης.

Το νεογνό γεννήθηκε κάτω από πρόχειρες συνθήκες όπως δήλωσε και αυτό είναι αντικείμενο έρευνας.

Τα ποινικά αδικήματα που διερευνούν είναι η εγκατάλειψη βρέφους- παιδιού χωρίς φροντίδα και η απόκρυψη τοκετού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεογέννητο γεννήθηκε στο σπίτι κινδυνεύοντας να χάσει τη ζωή του με τη μαία να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες!

ΕΛΕΟΣ! Ανήλικη έπνιξε το νεογέννητο βρέφος της και το έριξε στη σόμπα!

Στιγμές αγωνίας! Πατέρας κλείστηκε στο σπίτι και απείλησε να σκοτώσει το νεογέννητο παιδί του!

Ασύλληπτη τραγωδία! Έχασε τον γιο του λίγο μετά που έχασε τη γυναίκα του! (VIDEO)

Ανατριχιαστικό! Έθαψε το μωρό της ζωντανό στον κήπο

MM