Ο Γολγοθάς της μάνας που εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι της στο νοσοκομείο – Ζητά να το πάρει πίσω [vid]

Ο Γολγοθάς της μάνας που εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι της στο νοσοκομείο – Ζητά να το πάρει πίσω [vid] | Newsit.com.cy

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την εγκατάλειψη του νεογέννητου αγοριού από την Ελληνοκύπρια μητέρα του, η οποία έχει έρθει αντιμέτωπη τόσο με τις τύψεις της, που πρόεβη σε μια τόσο απερίσκεπτη κίνηση όσο και με την επιθυμία της να σφίξει στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγγελούδι της. 

Σύμφωνα με το SigmaLIve, η Ε/κ μητέρα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στους γιατρούς που την περιέθαλψαν αλλά και στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση, ζήτησε να της επιτραπεί να αναλάβει όλες τις ευθύνες που της αναλογούν και να μεγαλώσει το μωρό μαζί με το αδελφάκι του που είναι ηλικίας 3 μόλις ετών.

Η νεαρή μητέρα έδειξε στους αστυνομικούς πως είχε μετανιώσει για την απαράδεκτη πράξη της αμέσως μετά την εγκατάλειψη του μωρού στο νοσοκομείο και αυτό ήταν εξάλλου που την οδήγησε αυτοβούλως να παρουσιαστεί στην αστυνομία και να παραδεχτεί το αδίκημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτές, η γυναίκα γέννησε στο σπίτι της και στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο για να ζητήσει τόσο βοήθεια για το μωρό της όσο και για την ίδια που αιμορραγούσε.

Όταν όμως βρέθηκε έξω από το νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, κυριεύθηκε από πανικό, λόγο των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το νεογέννητο αγοράκι της.

Εμπλοκή Γεν. Εισαγγελέα για την εγκατάλειψη του νεογέννητου βρέφους

Οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα αναμένεται να λάβουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση εγκατάλειψης νεογνού έξω από το παλιό νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννη Σωτηριάδη, η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει επί του παρόντος στη σύλληψη της μητέρας, η οποία νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, καθώς συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων, με σκοπό να ολοκληρωθεί ο ποινικός φάκελος και να σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για οδηγίες από τον Γενικό Εισαγγελέα.

Όπως είπε ο κ. Σωτηριάδης, η μητέρα βρέθηκε κλινήρης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, υπό τη φροντίδα των θεραπόντων ιατρών. Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή και δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία.

«Επίσης το νεογνό χαίρει άκρας υγείας και βρίσκεται υπό τη φροντίδα των παιδιάτρων του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού», ανέφερε.

«Είμαστε σε στενή συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους. Είναι ένα ζήτημα το οποίο άπτεται της υγείας ενός νεογνού, της υγείας της μητέρας του νεογνού. Είναι ένα πρωτοφανές φαινόμενο για τα κυπριακά δεδομένα και μάλιστα εν έτει 2017, και σίγουρα λαμβάνονται όλα εκείνα τα μέτρα και γίνονται όλες εκείνες οι εξετάσεις σε μια προσπάθεια να τύχει του καλύτερου χειρισμού τόσο από πλευράς υγείας του νεογνού και της μητέρας, όσο και από την πλευρά της πλήρους διερεύνησης αυτής της σοβαρής υπόθεσης», είπε ο κ. Σωτηριάδης.

Το αδίκημα που διερευνούν, όπως είπε, είναι η εγκατάλειψη βρέφους η ζωή του οποίου τίθεται σε κίνδυνο. Πρόσθεσε πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα στον ποινικό κώδικα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 5 χρόνια.

«Να αναφέρω ότι βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργαζόμαστε με τις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους», ανέφερε.

Είπε ακόμα πως όταν η γυναίκα παρουσιάστηκε χθες στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού ήταν σε κατάσταση πανικού.

Προς το παρόν την ευθύνη του βρέφους που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Λεμεσού, χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας, ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Στα χέρια των Αρχών η Ε/κ μάνα του νεογνού! Το εγκατέλειψε σε καρέκλα έξω από το παλιό νοσοκομείο Λεμεσού [vid]

Νεογέννητο γεννήθηκε στο σπίτι κινδυνεύοντας να χάσει τη ζωή του με τη μαία να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες! 

ΕΛΕΟΣ! Ανήλικη έπνιξε το νεογέννητο βρέφος της και το έριξε στη σόμπα!

Στιγμές αγωνίας! Πατέρας κλείστηκε στο σπίτι και απείλησε να σκοτώσει το νεογέννητο παιδί του!

Ασύλληπτη τραγωδία! Έχασε τον γιο του λίγο μετά που έχασε τη γυναίκα του! (VIDEO)

Ανατριχιαστικό! Έθαψε το μωρό της ζωντανό στον κήπο

MM