Πλημμύρισαν στην Πάφο! Τρέχει και δε φτάνει η Πυροσβεστική [pic]

Πλημμύρισαν στην Πάφο! Τρέχει και δε φτάνει η Πυροσβεστική [pic] | Newsit.com.cy

Συγκεκριμένα μέχρι περίπου τις 9:00 π.μ. την ώρα η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε δυο περιπτώσεις, μια στη Γεροσκηπου στο δρόμο που βρίσκεται το Πολυδύναμο Κέντρο εξυπηρέτησης παιδιών και μια στο κέντρο της Παφου.

Κατοικία στην περιοχή Κάτω Περβόλια στην Κάτω Πάφο, πλημμύρισε μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το πρωί. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου κλήθηκε για άντληση των νερών από την κατοικία που είχε πλημμυρίσει στην περιοχή Κάτω Πάφο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, για την άντληση νερών έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα.

Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος δρόμος – οδός Κάτω Περβολιών- πλημμυρίζει τακτικά.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν, επίσης, οι υπηρεσίες του Δήμου Πάφου, προκειμένου να προβούν σε καθαρισμό σχαρών και του δρόμου.

Πάντως τα περιστατικά αναμένεται να αυξηθούν αφού η βροχή που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας ήταν αρκετή για να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής «πήρε φωτιά» και αργότερα θα μπορεί να υπάρχει καλύτερη εικόνα για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται όπου υπάρχουν ενδείξεις για πλημμυρισμένους δρόμους.

Πηγή: Pafospress.com

MM