Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης: Αποκαλύψεις-φωτιά! «Ο παιδεραστής μπαινόβγαινε στο σχολείο»

Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης: Αποκαλύψεις-φωτιά! «Ο παιδεραστής μπαινόβγαινε στο σχολείο» | Newsit.com.cy

Εξακολουθούν να ταλανίζουν την κοινή γνώμη προκαλώντας οργή οι λεπτομέρειες της υπόθεσης με γυναίκα υπάλληλο Σχολικής Εφορείας σε σχολική μονάδα της Επαρχίας Λάρνακας, η οποία εδώ και 11 μήνες εργάζεται εκεί, καθώς σύμφωνα με δικαστική απόφαση, αυτή η γυναίκα φαίνεται πως είχε ενεργό εμπλοκή, συνέργεια και συμμετοχή στην κατ’ επανάληψη σεξουαλική εκμετάλλευση-κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού, ωστόσο ουδέποτε κατηγορήθηκε αφού δεν είχε συμπεριληφθή στο κατηγορητήριο…

Νέες όμως αποκαλύψεις έρχονται σταδιακά στο φως, όπως διαβάζουμε σήμερα στο άρθρο του Μιχάλη Χατζηστυλιανού για την εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», με τις νέες καταγγελίες να αφορούν στην διεύθυνση του σχολείου στην Τερσεφάνου όπου φοιτούσε η ανήλικη, η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης από το ζεύγος. Ο πατέρας της μικρής καταγγέλλει την Δ/νση του Σχολείου για ασυγχώρητη αμέλεια και ολιγωρία.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην επιστολή του, με ημερομηνία 13/11/2017, ο πατέρας καταγγέλλει ότι ο εν λόγω παιδεραστής προτού καταδικαστεί για τη σεξουαλική κακοποίηση της τότε ανήλικης κόρης του και ενώ τελούσε ακόμη υπό κατηγορία και ήταν σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης, μπαινόβγαινε στο σχολείο της κοινότητας όπου φοιτούσε και το μικρότερο παιδί του!

Μάλιστα παρά τον σάλο και την κοινωνική κατακραυγή, με την εμπλοκή και παρέμβαση πλέον και Υπουργών της Κυβέρνησης στην ντροπιαστική αυτή υπόθεση, η εν λόγω λειτουργός, σύζυγος και συνεργός του παιδεραστή, εξακολουθεί να εργάζεται στο συγκεκριμένο σχολείο, ως καθαρίστρια κι αυτό παρά τα ευρήματα του δικαστηρίου ότι είχε και η ίδια ενεργό εμπλοκή στην υπόθεση, που όμως δεν κατεδικάσθη ποτέ, καθώς όπως προείπαμε δεν είχε σκανδαλωδώς συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο. Παράλληλα, ο πατέρας καταγγέλλει, ότι βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στο σχολείο, στον χώρο των καθαριστριών και καταβλήθηκαν προσπάθειες να αποσιωπηθεί. Ο πατέρας του θύματος θεωρεί ότι υπήρξε επιδερμική μονάχα έρευνα και πως δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, καθώς η σύζυγος και συνεργός του παιδεραστή δεν συμπεριελήφθη στο κατηγορητήριο και δεν τιμωρήθηκε για την αρρωστημένη συμπεριφορά της, ακόμη και μετά την καταδικαστική απόφαση που εκδόθηκε εναντίον του συζύγου της, στην οποία στοιχειοθετείται πέραν πάσης αμφιβολίας και η δική της συμμετοχή στα αδικήματα!

Εξάλλου, ο πατέρας στρέφεται και εναντίον του προέδρου της σχολικής εφορείας, ο οποίος είναι και κοινοτάρχης της κοινότητας, καθώς και εναντίον μελών της σχολικής εφορείας για την επαμφοτερίζουσα στάση που τηρούν στην υπόθεση, επιτρέποντας, σύμφωνα με τον πατέρα, σε μια γυναίκα με αρρωστημένη συμπεριφορά να εξακολουθεί να εργάζεται στο σχολείο.

Αναφέρεται ενδεικτικά πως το τότε 12χρονο θύμα, η οποία έχει πλέον ενηλικιωθεί και βρίσκεται σε σπουδές στο εξωτερικό ουδέποτε ξεπέρασε τα όσα διεστραμμένα βίωσε από το αρρωστημένο ζευγάρι στην μικρή και κλειστή κοινότητα του χωριού, όπου φαίνεται πως ο «νόμος της σιωπής» υπέρκειται του νόμου. Μάλιστα η κοπέλα όπως αναφέρεται εξακολουθεί να λαμβάνει μέχρι και σήμερα ψυχοθεραπεία. Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, ο πατέρας απευθύνεται προς τον πρόεδρο και τα μέλη της σχολικής εφορείας της κοινότητάς του, υποδεικνύοντάς τους, μεταξύ άλλων, τα εξής:

-«Είναι ανεύθυνο από πλευράς σας το γεγονός, ότι ακόμα και μετά τις σαφέστατες γραπτές οδηγίες από τους πλέον αρμόδιους, δηλαδή, τον υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή και την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά, για την άμεση παύση της υπαλλήλου (σ.σ. συζύγου του παιδεραστή), εσείς συνεχίζετε να εργοδοτείτε την ΧΧΧ, για την οποία οι 72 σελίδες απόφασης του δικαστηρίου αποδεικνύουν περίτρανα την εμπλοκή, συνέργεια, ανοχή και συμμετοχή της, και γενικά, τον ανήθικο ρόλο που διαδραμάτισε με ανήθικες πράξεις και ενέργειές της με τον καταδικασθέντα σύζυγό της επί σειρά ετών εις βάρος ενός ανήλικου παιδιού.

-Είναι πιστεύω γνωστό σε όλους σας ότι μετά από παρότρυνση μελών της κοινότητάς μας τα οποία είχαν και τους δικούς τους λόγους και απόψεις αλλά και τις εύλογες ανησυχίες τους, ειδικά με όσα φέραμε εις γνώσιν τους, τα οποία και αποδείχτηκαν περίτρανα στο δικαστήριο, ετοιμάστηκε σχετική επιστολή την οποία και υπέγραψαν πολλές δεκάδες μέλη της κοινότητάς μας τα οποία εξ αρχής μας εμπιστεύτηκαν, μας στήριξαν και μας συμπαραστάθηκαν για να προβληματιστείτε και να αναλάβετε τις ευθύνες σας ως σχολική εφορεία.

-Αδιαφορήσατε, ως σχολική εφορεία, για τα όσα φέραμε εις γνώσιν σας και στηρίξατε τον καταδικασθέντα (σ.σ. παιδεραστή) και τη σύζυγό του, και αυτό το συμπέρασμα εξάγεται ακόμα και με την επιστολή σας προς τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, της οποίας το περιεχόμενο μού διαβάστηκε από τον ίδιο, στην οποία εσείς αναφέρετε ότι τα όσα φέραμε εις γνώσιν σας, είναι προσωπικές μας διαφορές με την ΧΧΧ (σ.σ. υπάλληλο της σχολικής εφορείας) και τον καταδικασθέντα σύζυγο της».

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 

Ο πατέρας της τότε 12χρονης μαθήτριας, θέτει υπ’ όψιν του Προέδρου και των μελών της σχολικής Εφορείας στην επιστολή του τα παρακάτω ερωτήματα απαιτώντας αντίστοιχα και απαντήσεις, «για να διαφωτίσετε υπεύθυνα τα μέλη της κοινότητάς μας περί των ποιών τα συμφέροντα τελικά προστατεύετε», αναφέρει χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, στην επιστολή του, η οποία κοινοποιήθηκε προς τον υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή, την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά και τον πρόεδρο των Οικολόγων Γιώργο Περδίκη, θέτει τα εξής ερωτήματα προς τον πρόεδρο και τα μέλη της σχολικής εφορείας:

1.«Έχετε παραμείνει τελικά αμέτοχοι ή αποταθήκατε έστω τηλεφωνικώς σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για να διαπιστώσετε εάν ευσταθούν τα σοβαρότατα αδικήματα που φέραμε εξ αρχής εις γνώσιν σας για να ενεργήσετε ανάλογα και να λάβετε υπεύθυνα τα μέτρα σας; Ή επιμένετε στη θέση σας, όπως διατυπώνετε σε επιστολή σας προς τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, ότι τα όσα φέραμε εις γνώσιν σας, είναι προσωπικές μου διαφορές με την ΧΧΧ (σ.σ. υπάλληλο της σχολικής εφορείας) και τον καταδικασθέντα σύζυγό της;

2.Υιοθετείτε συλλογικά ως μέλη της σχολικής εφορείας, την επανειλημμένη προφορικά άποψη του προέδρου της σχολικής εφορείας και του γραμματέα του κοινοτικού συμβουλίου, ότι αν δεν σας προσκομίσω εγώ κατάθεση της ΧΧΧ στην οποία να υπάρχει η παραδοχή της για τις ανήθικες πράξεις και ενέργειές της κατά του ανήλικου παιδιού μου, δεν πρόκειται να κάνετε καμία ενέργεια που να πλήττει τα συμφέροντά της και ότι εσείς δεν είχατε καμία υποχρέωση να αποταθείτε σε καμία κρατική υπηρεσία σε σχέση με τους ισχυρισμούς μου που αφορούν την ΧΧΧ (σ.σ. υπάλληλο της σχολικής εφορείας);

3.Είσαστε ενημερωμένοι από τον κοινοτάρχη και πρόεδρο της σχολικής εφορείας, ο οποίος έχει και την ευθύνη της επίβλεψης του χώρου, για το γεγονός της ανεύρεσης σε χώρο του σχολείου από την Αστυνομία, στην παρουσία, μάλιστα, του κοινοτάρχη, αντικειμένων άσεμνου περιεχομένου που είχε στην κατοχή της η αποδεδειγμένα, πλέον, ανήθικη με βάση την απόφαση του δικαστηρίου υπάλληλός σας ΧΧΧ”;

Επιπροσθέτως, ο πατέρας καταγγέλλει την αποσιώπηση του γεγονότος ότι τα αντικείμενα ασέμνου περιεχομένου ανήκαν στην ΧΧΧ (σ.σ. σύζυγο του παιδεραστή) και ότι δεν ενημερώθηκε ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης, ούτε και για το γεγονός ότι μπαινόβγαινε στο σχολείο ο σύζυγός της ενώ δικαζόταν για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης κόρης του. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο πατέρας, αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία, όταν ο ίδιος ζήτησε να απαγορευτεί η είσοδος του συγκεκριμένου στο σχολείο λόγω της φοίτησης του μικρότερου παιδιού του.

Εδώ και 11 μήνες εργάζεται σε σχολείο της Επαρχίας Λάρνακας, γυναίκα η οποία, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, είχε ενεργό εμπλοκή, συνέργεια και συμμετοχή στην κατ’ επανάληψη σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανήλικης. Για λόγους που μόνο οι λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας αντιλαμβάνονται, η συγκεκριμένη δεν διώχθηκε ποινικά, παρά μόνο ο σύζυγός της.

Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, θέση που ενστερνιζόμαστε και μεις με την σειρά μας, είναι ότι αποτελεί έντονη πρόκληση το γεγονός, ότι η συγκεκριμένη λειτουργός δεν λογοδότησε ούτε καν πειθαρχικά για την αρρωστημένη συμπεριφορά που επέδειξε σε ένα από τα παιδιά του σχολείου, χρησιμοποιώντας την ως δόλωμα για να διεγείρει σεξουαλικά τον διεστραμμένο σύζυγό της… Η δε Σχολική Εφορεία που την εργοδοτεί επικαλείται διάφορα προσχήματα και νομικές συμβουλές που καθιστούν απομακρυσμένο το ενδεχόμενο παύσης της από το σχολείο.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής έχει προ πολλού νίψει τας χείρας του επί του θέματος, παραπέμποντας ουσιαστικά στην δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα χέρια του είναι δεμένα, λόγω της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, θέση που ενδεχομένως να υπόκειται σε περαιτέρω κριτική…

Εξάλλου, οι εκκλήσεις εκ μέρους  της επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδας Κουρσουμπά για άμεση απομάκρυνση της λειτουργού ήταν αλλεπάλληλες, υποδεικνύοντας μάλιστα ότι έχει υποχρέωση να το πράξει για να προστατεύσει τα παιδιά του σχολείου, εντούτοις, ουδείς και σε κανένα κλιμάκιο της ιεραρχίας δεν έπραξε το παραμικρό, με την κύρια ευθύνη και πάλι όμως να εντοπίζεται στην Δ/νση του συγκεκριμένου σχολείου. Αποτέλεσμα, να φορτώνουν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για λήψη της απόφασης, με την ίδια την υπάλληλο της σχολικής εφορείας να παραμένει στη θέση της, αποκλείοντας, το ενδεχόμενο παραίτησής της.

Σε δεύτερο χρόνο κ. Κουρσουμπά πρότεινε στον υπουργό Παιδείας και το εξής: Εάν δεν εξευρεθεί νόμιμος τρόπος απομάκρυνσης της συγκεκριμένης υπαλλήλου από το σχολείο, τότε, να προχωρήσει η Σχολική Εφορεία στην απόλυσή της. Εάν χρειαστεί, τόνισε η επίτροπος, να της καταβληθούν χρηματικές αποζημιώσεις εφόσον κριθεί ότι πρόκειται για παράνομη απόλυση, καθώς προέχει η ασφάλεια των παιδιών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο, στο οποίο φοιτούσε και το θύμα, το οποίο κατά την επίδικη περίοδο ήταν 12 χρόνων. Μάταια, όμως. Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα. Καμία απάντηση δεν έλαβε η κ. Κουρσουμπά από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΚΛΗΡΙΔΗ

Μετά την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης, τόσο ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης Σίμος Αγγελίδης, ο πρώην βουλευτής της ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβας όσο και ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ζήτησαν με επιστολές τους προς τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη την ποινική δίωξη της συγκεκριμένης υπαλλήλου. Όλοι τους, αναφέρουν στις επιστολές τους προς τον κ. Κληρίδη, ότι με βάση τις μαρτυρίες που ακούστηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης και κατ’ επέκταση, τα όσα καταγράφονται στην καταδικαστική απόφαση καθιστούν αδιαμφισβήτητη την εμπλοκή της υπαλλήλου της Σχολικής Εφορείας στη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.

Ωστόσο, ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης έχει αντίθετη άποψη. Όπως αποφάνθηκε, δεν δικαιολογείται η ποινική δίωξη της εν λόγω υπαλλήλου, υποδεικνύοντας τα εξής σε πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή του: «Σύμφωνα με τη συλλεγείσα μαρτυρία όπως αυτή αξιολογήθηκε από λειτουργό της Νομικής Υπηρεσίας στις 2/5/2013 κρίθηκε ότι η εν γένει συμπεριφορά της συζύγου του κατηγορουμένου ήταν αποτέλεσμα αρρωστημένης ζήλιας για να δοκιμάσει τις αντιστάσεις του συζύγου της και όχι με σκοπό να προτρέψει και να υποκινήσει ή υποβοηθήσει τον σύζυγό της στη διάπραξη των αδικημάτων, τα οποία αδικήματα ουσιαστικά άρχισαν να διαπράττονται μετά που η σύζυγος τού κατηγορουμένου απομακρύνθηκε από την ανήλικη και στα οποία αδικήματα, η ίδια δεν είχε εμπλοκή με κανένα τρόπο.

Επομένως, κρίθηκε ότι όσο ανήθικη και κατακριτέα και να ήταν η συμπεριφορά της δεν συνιστούσε συνέργεια στη διάπραξη των αδικημάτων. Την πιο πάνω θέση παρουσιάζεται να είχε προσυπογράψει και ο τέως Γενικός Εισαγγελέας ενώ την εισήγηση για εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου ενέκριναν τόσο ο τέως βοηθός Γενικός Εισαγγελέας όσο και ο τέως Γενικός Εισαγγελέας».

Σε ό,τι αφορά το απαράδεκτο από κάθε άποψης γεγονός, ότι εξακολουθεί να εργάζεται σε σχολείο η εν λόγω υπάλληλος, ο Γενικός Εισαγγελέας αναφέρει, ότι το θέμα αυτό μπορεί να το εξετάσει η ίδια η Σχολική Εφορεία αφού λάβει υπόψη όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν στην εν γένει συμπεριφορά της. Υποδεικνύοντας, ουσιαστικά, στον πρόεδρο και στα μέλη της Σχολικής Εφορείας να διενεργήσουν πειθαρχική έρευνα εναντίον της, με βάση τα όσα της καταλογίζονται στη δικαστική απόφαση.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, τα μέλη της Σχολικής Εφορείας δεν προτίθενται να προχωρήσουν στην πειθαρχική δίωξη της υπαλλήλου επικαλούμενα τις γνωματεύσεις του δικηγόρου τους. Την άμεση απομάκρυνση της εν λόγω υπαλλήλου από το σχολείο ζήτησε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

ΠΕΡΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ

Η εμπλοκή της υπαλλήλου της σχολικής εφορείας καταγράφεται στην καταδικαστική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ημερομηνίας 23/12/2016, με την οποίαν κρίθηκε ένοχος ο σύζυγός της για τη σεξουαλική εκμετάλλευση-κακοποίηση της ανήλικης και τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τριών χρόνων. Η καταδικαστική απόφαση είναι άκρως αποκαλυπτική σε ό,τι αφορά στην ανάμειξη αυτής της γυναίκας στην υπόθεση, που δεν συμπεριλήφθηκε στο κατηγορητήριο, παρά μόνο ο σύζυγός της, παρόλο που και οι δυο τους έκαναν πλύση εγκεφάλου στην ανήλικη και επιδίδονταν σε ψυχολογικό εκβιασμό.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης πέρα από ανατριχιαστικές και εξοργιστικές εκ παραλλήλου φαίνεται να επιβεβαιώνουν πλήρως και τις δικές της αρρωστημένες πράξεις και ενέργειες, με προσωπική εμπλοκή, οι οποίες προφανώς και καθιστούν την παρουσία της σε σχολική μονάδα άκρως επικίνδυνη. Η ίδια με περίσσιο θράσος εμφανίσθηκε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στο σχολείο σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Παρακάτω, παρατίθεται αποσπάσματα από την απόφαση του δικαστηρίου, που δεν δημοσιοποιήθηκε, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται η εμπλοκή, η συνέργεια και η συμμετοχή της υπαλλήλου της σχολικής εφορείας στην κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης.

Ειδικότερα, στη δικαστική απόφαση που εξέδωσε η επαρχιακός δικαστής Εύη Γεωργίου Αντωνίου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: « Η ΧΧΧ, ηλικίας 12 ετών, είχε ξεκινήσει μαζί με τη φίλη της ΧΧΧ να επισκέπτεται το σπίτι του κατηγορούμενου, προφανώς γιατί η σύζυγος του ΧΧΧ (σ.σ. που εργαζόταν στο σχολείο των δυο κοριτσιών) τούς έδινε περισσότερη σημασία από τους γονείς τους. Οι επισκέψεις αυτές αρχικά ξεκίνησαν με το να παίζουν χαρτιά, η ΧΧΧ (σ.σ. υπάλληλος της σχολικής εφορείας), ο κατηγορούμενος και οι δυο ανήλικες, όμως, στην πορεία, πήραν μια θλιβερή τροπή. Για λόγους που μόνο η σύζυγος του κατηγορούμενου γνωρίζει, είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί τη ΧΧΧ, ηλικίας 12 ετών, τότε, για να διαπιστώσει αν της ήταν πιστός ο σύζυγός της αλλά και για να τον διεγείρει ερωτικά. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της ΧΧΧ και λόγω της παιδικής αφέλειας που χαρακτηρίζει παιδιά εκείνης της τρυφερής ηλικίας, αρχικά την είχε βάλει να του τηλεφωνά (σ.σ. του συζύγου της) και να του λέει γλυκόλογα για να δει η ίδια αν θα πέσει ο σύζυγός της στην παγίδα. Όμως, δεν αρκέστηκε εκεί και ενέπλεξε ένα παιδί μιλώντας του για τα ερωτικά της θέματα και πιέζοντας για να συμπεριφέρεται ως ερωτευμένη. (…) Έκαμψε τους ενδοιασμούς της ανήλικης, απειλώντας την ότι θα έλεγε αυτά που η ίδια την είχε βάλει να κάνει στους γονείς της, ενώ ο κατηγορούμενος είχε αρχίσει να την πολιορκεί, λέγοντάς της ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και να την απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν έχει σεξουαλική επαφή μαζί του. Όλη αυτή η προεργασία της συζύγου του κατηγορούμενου, με τη δική του ανοχή, είχε οδηγήσει στο να πιστέψει η παραπονούμενη, μετά από δυο χρόνια έντονης πλύσης εγκεφάλου και ψυχολογικού εκβιασμού και από τους δυο, ότι ήταν ερωτευμένη με τον κατηγορούμενο, ο οποίος στο μεταξύ είχε ξεθαρρέψει και της έλεγε ερωτόλογα και αγάπες στις συχνές τους επικοινωνίες. Ακόμη και όταν η ανήλικη προσπάθησε να ξεκόψει, δεν την άφησε ήσυχη το ζεύγος. Είχε επανέλθει δριμύτερο το ζεύγος με πιο έντονη ψυχολογική πίεση που αφορούσε την ισχυριζόμενη κατάθλιψη και τις απειλές του κατηγορούμενου για αυτοκτονία.

(…) Όταν άρχισε η ανήλικη να επεξεργάζεται στο μυαλό της τα γεγονότα, να αντιλαμβάνεται το παιγνίδι που είχε παιχτεί σε βάρος της, αποφάσισε να πάει να καταγγείλει όλα τα γεγονότα για τα οποία μέχρι και τώρα λαμβάνει ψυχοθεραπεία».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κατηγορούμενος σύζυγός της δεν έχει δείξει μεταμέλεια για τις πράξεις του αφού ακόμα και μετά την καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου δήλωνε αθώος, όπως αθώα δηλώνει και η σύζυγός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδιανόητο! Συνεργός σε σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης δουλεύει σε σχολείο – Το «μπαλάκι» στον Γ. Εισαγγελέα

Ανατριχιάζουν οι αρρωστημένες «ορέξεις» της λειτουργού σχολείου! Το ανήλικο «δόλωμα» που διέγειρε ερωτικά τον σύζυγό της

MM