Ξανά στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ Λύκειο για διακίνηση ναρκωτικών από μαθήτρια!

Ξανά στο μικροσκόπιο της ΥΚΑΝ Λύκειο για διακίνηση ναρκωτικών από μαθήτρια! | Newsit.com.cy

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες, οι οποίες και επιβεβαιώνονται από την ΥΚΑΝ, περί διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε Λύκειο της Επαρχίας Λευκωσίας.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η αρμόδια Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών πέρα από την επιβεβαίωση του περιστατικού, αναφέρει ενδεικτικά πως δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεκριμένο σχολείο απασχολεί την Υπηρεσία, για παρόμοια υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάσαμε στο SigmaLive, αρμόδια πηγή από την ΥΚΑΝ, ανέφερε ότι και το 2015 σχετική υπόθεση με εμπλεκόμενο μαθητή είχε απασχολήσει την υπηρεσία του.

Αναφορικά δε με την νέα υπόθεση, στέλεχος της ΥΚΑΝ κάνει λόγο για μαθήτρια που ερευνάται, μεταξύ άλλων και για διακίνηση ναρκωτικών εντός του σχολικού χώρου!

Πλέον η ΥΚΑΝ με διακριτικό τρόπο, ερευνά την μαθήτρια του εν λόγω σχολείου προκειμένου να βρεθεί η άκρη του νήματος σε μια υπόθεση που μας προσβάλλει ως πολίτες και εκθέτει το πολυτραυματισμένο εκπαιδευτικό μας σύστημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης: Αποκαλύψεις-φωτιά! «Ο παιδεραστής μπαινόβγαινε στο σχολείο»

Ανατριχιάζουν οι αρρωστημένες «ορέξεις» της λειτουργού σχολείου! Το ανήλικο «δόλωμα» που διέγειρε ερωτικά τον σύζυγό της

Σάλος και λιποθυμίες μετά τα ευτράπελα σε Δημοτικό – Μητέρα και δασκάλα έστησαν τρικούβερτο καυγά!

MM