«Καραμπόλα» με 4 αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού – Είχαν άγιο!

«Καραμπόλα» με 4 αυτοκίνητα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού – Είχαν άγιο! | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 32χρονος οδηγός συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος με συνεπιβάτες ακόμα έναν 44χρονο και έναν 75χρονο, στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου.

Εν συνεχεία όμως στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο όχημα, οδηγούμενο από έναν 29χρονο, ο οποίος είχε προηγουμένως σταματήσει στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου προκειμένου να παράσχει βοήθεια στους οδηγούς που είχαν εμπλακεί στο άνωθεν τροχαίο, ωστόσο τότε σημειώθηκε και η σύγκρουση με το τέταρτο όχημα οδηγούμενο από έναν 70χρονο.

Το ευτύχημα στην παραπάνω περίπτωση είναι ότι ευτυχώς δεν σημειώθηκαν καν τραυματισμοί από το τροχαίο, ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις με καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο, το λιγότερο σημειώνονται τραυματισμοί…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ
Κατάσταση οδικού δικτύου – Επικίνδυνα χαμηλή η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας λόγω πυκνής ομίχλης

Ώρα ενημέρωσης 6.30π.μ., Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2017

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε, σήμερα Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2017, παρατηρείται πυκνή ομίχλη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, από Λεμεσό μέχρι και την Λευκωσία, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται επικίνδυνα η ορατότητα στο δρόμο, ιδιαίτερα στο ύψος της περιοχής Κοφίνου, στο ύψος του μεγάλου ανήφορου παρά το δάσος Κακορατζιάς, στο ύψος της περιοχής Κόρνου και στο ύψος της περιοχής Πέρα Χωρίου Νήσου – Δάλι.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως κινούνται με χαμηλή ασφαλή ταχύτητα, έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους και διατηρούν ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα τους οχήματα, προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων.

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε άλλο σοβαρό πρόβλημα σήμερα
Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας. Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων.

MM