Ζητείται ανθρωπιά για τον 14χρονο Αλέξανδρο – Κραυγή αγωνίας από τους γονείς του

Ζητείται ανθρωπιά για τον 14χρονο Αλέξανδρο – Κραυγή αγωνίας από τους γονείς του | Newsit.com.cy

Τα προβλήματα του κ. Δημήτρη άρχισαν με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 14χρονος γιος του Αλέξανδρος που για σειρά ετών μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία της Κύπρου, στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής και σε ιατρικά κέντρα του εξωτερικού για εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις για τη θεραπεία του. Ο Αλέξανδρος πάσχει από κάποιου είδους σπάνια ασθένεια η οποία τον τελευταίο καιρό έχει υποτροπιάσει και επιβάλλει να υποβληθεί σε μια ακόμα χειρουργική επέμβαση σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στη Γερμανία.

Σύμφωνα με τον Ιάσονα Ιάσονος για τον «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ», μέχρι τώρα η οικογένεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου είχε σε κάποιο βαθμό και την αρωγή του κράτους με δαπάνη του οποίου είχαν καλυφθεί τα έξοδα της πρώτης εγχείρησης που έγινε και πάλι στη Γερμανία. Τώρα όμως, όπως ανέφερε στον «Φ» ο πατέρας, δεν επιδίωξε ανανέωση της κρατικής βοήθειας για τη θεραπεία του παιδιού του στο εξωτερικό και ως εκ τούτου η οικογένεια ανέλαβε από μόνη της να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται. Γι’ αυτό παλεύουν να βρουν τώρα τα χρήματα προκειμένου να διεξαχθεί η επέμβαση.

«Ξέρω ότι όλος ο κόσμος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ο καθένας κοιτάζει την οικογένειά του», λέει o κ. Δημήτρης εκφράζοντας όμως την ελπίδα ότι κάποιοι άνθρωποι έστω και από το υστέρημά τους θα τον βοηθήσουν.

Στην προσπάθειά του αυτή, αποτάθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών και του χορηγήθηκε άδεια και έτσι διεξάγει έρανο από τις 27 Οκτωβρίου 2017 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2018 για να καταφέρει να εξασφαλίσει το ποσό των €30.000. Παράλληλα έχει στραφεί σε συγγενείς και φίλους ευελπιστώντας όμως και στη βοήθεια των συμπολιτών μας που μπορούν να καταθέτουν την όποια, μικρή ή μεγάλη εισφορά τους στην Τράπεζα Κύπρου στον Τραπεζικό λογαριασμό 036701013608 ή στην ηλεκτρονική μορφή IBAN –CY91 0020 0367 0000 0001 0136 0800.

MM