Σάλος με απειλές κατά τ/κ «πρακτορείου ειδήσεων» και επικρίσεις σε Τραμπ

Σάλος με απειλές κατά τ/κ «πρακτορείου ειδήσεων» και επικρίσεις σε Τραμπ | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με την καταγγελία, η απειλές εκτοξεύτηκαν λόγω μη δημοσιοποίησης των στοιχείων μιας έρευνας που διεξήγαγε η εταιρεία. Η κ. Σαιγκιλί ανέφερε ότι αρχικά δέχτηκε μήνυμα στο κινητό της από τον κ. Γκεζιτζί, εκφράζοντας παράπονα για την κάλυψη, το οποίο δεν πρόλαβε να απαντήσει. Ακολούθως, πήρε τηλέφωνο στο «πρακτορείο», ζητώντας να μάθει ποιος ασκεί πίεση ώστε να μην μεταδίδονται οι έρευνες της εταιρείας.

Η κ. Σαϊγκιλί ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να απειλεί τους εργαζόμενους ενώ διερωτήθηκε από που αντλεί την εξουσία ο κ. Γκεζιτζί για να απειλεί το «πρακτορείο».

Το »υπεξ» των κατεχομένων επικρίνει την απόφαση Τραμπ για τα Ιεροσόλυμα

Ανακοίνωση εξέδωσε το «υπεξ» στα κατεχόμενα, επικρίνοντας την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου για τα Ιεροσόλυμα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κατάσταση είναι υπό παρακολούθηση και ότι η απόφαση δεν συμβάλλει στην ειρήνη στην περιοχή. Καλείται η Ουάσινγκτον να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Το «υπεξ» κάνει λόγο για καταπάτηση του διεθνούς δικαίου και απόφαση που είναι σε αντίθεση με τα ψηφίσματα των ΗΕ για ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος και προσθέτει πως οι ΗΠΑ αγνοούν τις πραγματικότητες στην περιοχή.

MM