«»Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα

«»Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα | Newsit.com.cy

Κύριος υποστηρικτής της εκστρατείας είναι η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η οποία θα προσφέρει τα απαραίτητα για το γιορτινό Τραπέζι, σε 150 οικογένειες.

Το 2016 στο πλαίσιο της εκστρατείας, μέσα από τη γενναιόδωρη προσφορά απλών πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα πακέτα σε πέραν των 1000 οικογενειών.

Η Συνεργατική καλεί όλους, όπως και τα φετινά Χριστούγεννα, να μην λησμονήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη βοήθεια και να «Υιοθετήσουν» μια οικογένεια.

Η Συνεργατική εξηγεί ότι η βοήθεια μπορεί να είναι να δοθούν σε οικογένειες τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, η χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ή δώρα στα παιδιά ή οτιδήποτε σχετικό και όσο μπορεί ο καθένας.

Στην εκστρατεία μπορούν να συμμετάσχουν ο καθένας είτε ως άτομο είτε ως ομάδα, επικοινωνώντας με το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας του. Σημεία συλλογής βρίσκονται στα Βιβλιοπωλεία ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ και η τελευταία ημερομηνία παράδοσης ειδών είναι η 18 Δεκεμβρίου 2017

MM