Τραγωδία στον Κάθηκα – Αυτός είναι ο 40χρονος που βρέθηκε νεκρός στον γκρεμό

Τραγωδία στον Κάθηκα – Αυτός είναι ο 40χρονος που βρέθηκε νεκρός στον γκρεμό | Newsit.com.cy

Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται για τον θάνατο 40χρονου αλλοδαπού που εντοπίστηκε 50 μέτρα έξω από το ιδιωτικό όχημα του που είχε καταπέσει σε γκρεμό βάθους 150 μέτρων μεταξύ του δρόμου Πέγειας – Κάθηκα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για τον Ανατόλι Μπρατούσκοβ από τη Βουλγαρία ο οποίος εργαζόταν σε καφετέρια στην περιοχή Ποτίμων στην Κισσόνεργα.

Όπως ανέφερε ο εργοδότης του στην Αστυνομία ο 40χρονος απουσίαζε από χθες από την εργασία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής ο 40χρονος φέρεται ενώ οδηγούσε στην περιοχή του δρόμου Πέγειας – Κάθηκα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και κατέπεσε σε γκρεμό βάθος 150 μέτρων.

Αρχικά τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και του πυροσβεστικού σταθμού εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 40χρονος. Η πυροσβεστική υπηρεσία μάλιστα ανταποκρίθηκε με όχημα διάσωσης και τον αξιωματικό υπηρεσίας με επιτελικό όχημα.

Λίγο αργότερα μετά από εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή εντοπίστηκε ο οδηγός του οχήματος αναίσθητος 50 μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκε το όχημα του. Ακολούθως διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται ενώ οι εξετάσεις αναμένεται να αρχίσουν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

MM