Φόνος Κλεάνθους: Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος! «Προς Θεού ρε παιδιά!» Απαντήσεις από το αιματοβαμμένο αποτύπωμα παπουτσιού [vid]

Φόνος Κλεάνθους: Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος! «Προς Θεού ρε παιδιά!» Απαντήσεις από το αιματοβαμμένο αποτύπωμα παπουτσιού [vid] | Newsit.com.cy

Στη σύλληψη 29χρονου Ε/κ ως ύποπτου για το φόνο του 86χρονου Μιλτιάδη Κλεάνθους, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στου οποίου την κατοχή ευρέθησαν και γραμμάρια κάνναβης.
Δείτε το ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στην Λεμεσό, Μαρίας Κωνσνταντίνου για το φονικό:
Εξάλλου, στο δικαστήριο οδηγήθηκε το πρωί ο 29χρονος, για τον οποίο εκδόθηκε διάταγμα 6ημερης κράτησής του, καθώς φέρεται να δολοφόνησε τον 86χρονο Μιλτιάδη Κλεάνθους, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός χθες στην οικία του, στη Λεμεσό. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα, κι όταν συνελήφθη συνεργαζόμενος με τις Αρχές, είπε πως και ο ίδιος επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά προς τους Αστυνομικούς «Προς θεού ρε παιδιά…».

Ο ύποπτος, που είναι γείτονας του θύματος, φαίνεται να δεχόταν κατά καιρούς οικονομική βοήθεια από τον άτυχο ηλικιωμένο, ο οποίος κτυπήθηκε στο κεφάλι, από θλων όργανο, το βράδυ του Σαββάτου. Είχε κατόπιν εντοπιστεί νεκρός από τη θυγατέρα του, το πρωί της Κυριακής. Η αυτοψία επιβεβαίωσε και τις αρχικές εκτιμήσεις και στοιχεία που είχαν ενώπιον τους οι αστυνομικοί ανακριτές από τη σκηνή, ότι δηλαδή επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.

Εικάζεται ότι ο δολοφόνος είχε και συνεργό, ενώ περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία επί της σορού του 86χρονου που διενεργείται σήμερα το πρωί όποτε και αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστού, Αγγελικής Παπέττα το οποίο θα καταδείξει και τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου ηλικιωμένου, καθώς και η ανάλυση ενός αιματοβαμμένου αποτυπώματος παπουτσιού, το οποίο εντοπίσθηκε στην κουζίνα, κοντά στο αμπαζούρ που χρησιμοποιηθήκε για τον φόνο του 86χρονου, το οποίο επίσης είχε πάνω του αίματα.

Περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τις προηγούμενες ημέρες ο άτυχος 86χρονος είχε παραπονεθεί τόσο στην κόρη του όσο και σε έναν φίλο του για τις συνεχείς αφόρητες πιέσεις που δεχόταν από τον 29χρονο να του δίνει χρήματα, ενώ επίσης αναφέρεται πως ο 86χρονος είχε κάνει ανάληψη από την τράπεζα ποσό ύψους 300 ευρώ, γεγονός που στάθηκε πιθανή αιτία να δολοφονηθεί εντός της οικίας του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

MM