Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη νύχτα ντροπής στο Τσίρειο – Έκτακτη συνεδρία στον ΑΠΟΕΛ για τα θλιβερά επεισόδια

Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη νύχτα ντροπής στο Τσίρειο – Έκτακτη συνεδρία στον ΑΠΟΕΛ για τα θλιβερά επεισόδια | Newsit.com.cy

Κατόπιν των όσων θλιβερών έλαβαν χώρα χθες βράδυ στο Τσίρειο, ο ΑΠΟΕΛ συγκαλεί για αύριο έκτακτη συνεδρία, για τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με στόχο να προβεί στις δέουσες ενέργειες ώστε να υπάρξει ορθή αντιμετώπιση από δικής του πλευράς του οξύτατου προβλήματος το οποίο μάλιστα κλιμακώνεται.

Εξάλλου, ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τα χθεσινά επεισόδια στο Τσίρειο Στάδιο.

Η ανακοίνωση:

«Τα τραγικά γεγονότα στο Τσίρειο αποτελούν ένα από τα πιο βίαια κτυπήματα στο σώμα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο ΑΠΟΕΛ καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο όλα τα συμβάντα όπως διαδραματίστηκαν.

Είναι η ώρα που όλοι πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, στον καθρέφτη και να τον ρωτήσουμε αν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Η απάντηση από πλευράς μας, είναι ξεκάθαρη. ΟΧΙ.

Ο ΑΠΟΕΛ καλεί την ΚΟΠ, τα ποδοσφαιρικά σωματεία και την Πολιτεία να κοιτάξουν και αυτοί το πρόβλημα κατάματα και να πάρουν τις αποφάσεις που χρειάζονται, αν επιθυμούμε όλοι να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Στις άλλες χώρες βρήκαν τις λύσεις, να αποβάλουν τη βία από τα γήπεδα. Εμείς, σε ένα νησί του ενός εκατομμυρίου κατοίκων, γιατί δεν μπορούμε;

Όλα όσα έγιναν στο Τσίρειο Στάδιο θα συζητηθούν αύριο σε έκτακτη συνέδρια του Διοικητικού Συμβουλίου. Με στόχο να προβούμε, στο μέτρο των δικών μας δυνατοτήτων, στις ενέργειες που χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε όσο είναι δυνατό από δικής μας πλευράς το πρόβλημα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει προχωρήσει και στο παρελθόν σε τέτοιες ενέργειες, όμως δεν μπορεί να παλεύει μόνος του. Ας υπάρξει επιτέλους, η πραγματική βούληση για τομές, από αυτούς που πραγματικά μπορούν να εφαρμόσουν τέτοια μέτρα έτσι ώστε να αποβάλουν τους ταραξίες και να δώσουν τη δυνατότητα, στις οικογένειες και στους υγιείς φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα. Όσο ουτοπικό και αν ακούγεται αυτή τη στιγμή.

Οι δύο ομάδες και ο διαιτητής έκαναν ό,τι μπορούσαν, εκφράζοντας η κάθε μια τη δική της θέση, έτσι ώστε να τελειώσει ένας αγώνας και να βγει νικητής, το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αφού αυτό που μένει είναι άλλη μια μαύρη σελίδα. Σίγουρα δεν μπορούμε να τη διαγράψουμε, αλλά τουλάχιστον ας είναι η τελευταία τέτοιου περιεχομένου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ: Μαύρη σελίδα με νικητές τους χούλιγκανς – Η θέση της Αστυνομίας για τους τραυματισμούς και την μία…σύλληψη [vids]


MM