Σήμερα κηδεύεται ο άτυχος Μιλτιάδης Κλεάνθους – DNA και κινητό τηλέφωνο θα δείξουν τον φονιά

Σήμερα κηδεύεται ο άτυχος Μιλτιάδης Κλεάνθους – DNA και κινητό τηλέφωνο θα δείξουν τον φονιά | Newsit.com.cy

Σήμερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Λινόπετρας φίλοι και συγγενείς λένε στην μία μετά το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον άτυχο Μιλτιάδη Κλεάνθους ο οποίος έχασε τόσο άδικα και απάνθρωπα τη ζωή του το περασμένο Σάββατο μέσα στο σπίτι του.

Πλέον στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου 86χρονου Μιλτιάδη Κλεάνθους εξετάζεται το εντοπισθέν γενετικό υλικό εντός της οικίας στον προσφυγικό οικισμό της Λινόπετρας στη Λεμεσό, καθώς επίσης και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα από το κινητό του 29χρονου γείτονα του 86χρονου ο οποίος τελεί υπό κράτηση και ανακρίνεται για την υπόθεση ως ο βασικός ύποπτος για την διάπραξη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» οι ανακριτές αξιολογούν και σειρά άλλων τεκμηρίων τα οποία παρελήφθησαν από τη σκηνή όπως και το φονικό όπλο – αμπαζούρ με το οποίο προφανώς σκότωσαν τον άτυχο ηλικιωμένο, καθώς κι ένα αιματοβαμμένο αποτύπωμα παπουτσιού στον χώρο της κουζίνας. 

Ο 29χρονος συλληφθείς ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία και για τον οποίον το θύμα είχε διαμαρτυρηθεί σε φίλο του και την κόρη του ότι τον πίεζε να του δίδει χρήματα, έχει προβάλλει διάφορους ισχυρισμούς, αλλά εξ αρχής δεν παραδέχεται ότι είναι αυτός που σκότωσε τον άτυχο γέροντα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φόνος Κλεάνθους: Τα δανεικά στον γείτονα και η «πάλη» με τον δράστη

Φόνος Κλεάνθους: Αρνείται τα πάντα ο 29χρονος! «Προς Θεού ρε παιδιά!» Απαντήσεις από το αιματοβαμμένο αποτύπωμα παπουτσιού [vid]

ΗΑνακοινώθηκαν τα αίτια θανάτου του άγρια δολοφονημένου Μιλτιάδη Κλεάνθους

MM