Ξεπέρασαν τις 600 οι συμμετοχές στον αγώνα «FX Pro – Τρέξτε μαζί μας»

Ξεπέρασαν τις 600 οι συμμετοχές στον αγώνα «FX Pro – Τρέξτε μαζί μας» | Newsit.com.cy

Την εκδήλωση διοργάνωσε το σωματείο Δρό.Με.Α Racing, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και το Δήμο Γερίου, στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας.
 
Στο δελτίο Τύπου προστίθεται  οι δρομείς διένυσαν τις αγωνιστικές αποστάσεις των 5 και 10 χλμ καθώς και του παιδικού αγώνα 800μ. Επιπρόσθετα, διεξήχθηκε και εταιρικός αγώνας δρόμου 5χλμ. ‘Ολα τα έσοδα ανήλθαν στα €1.500 και διατέθηκαν για υποστήριξη του κοινωφελούς έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.
 
Στο δρόμο 10χλμ γυναικών πρώτευσαν οι Shan Mansfield, `Ελια Ιωάννου (Δρό.Με.Α Racing) και Alissa Galliulina (Megapolis). Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών πρώτευσαν οι Μάριος Αποστολίδης (Δρό.Με.Α Racing), Αβράμης Αβραάμ (Αστυνομία Κύπρου) και  Michael Keenan (Περικλής Δημητρίου). Ο αγώνας 10χλμ ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του ΔΣ του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.
 
Στο δρόμο 5χλμ γυναικών οι νικήτριες ήταν η Ελπίδα Χριστοδουλίδου  (Δρό.Με.Α Racing), η Carla Oviedo και η Ευαγγελία Φελλά (Δρό.Με.Α Racing). Στους άνδρες στο ίδιο αγώνισμα νίκησαν οι Γιώργος Τοφής (Δρό.Με.Α Racing), Χρήστος Μενελάου και Θεόδωρος Σοφοκλέους (Δρό.Με.Α Racing).
 
Στον εταιρικό φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου τις τρεις πρώτες θέσεις στο ομαδικό κατέλαβαν οι LUX Racing Team, Chrysostomides Team και FX Pro Team, αντίστοιχα.

MM