Προκλητική Κύπρια γιατρός δεν πιάστηκε ούτε μια, ούτε δύο… αλλά οκτώ φορές από κάμερα! [pic]

Προκλητική Κύπρια γιατρός δεν πιάστηκε ούτε μια, ούτε δύο… αλλά οκτώ φορές από κάμερα! [pic] | Newsit.com.cy

Η Κύπρια γιατρός η οποία ασκεί το επάγγελμά της στο Manchester πλέον δεν μπορεί να κυκλοφορήσει με αυτοκίνητο στους δρόμους της Βρετανίας, καθώς η Αστυνομία την τσάκωσε οκτώ φορές μέσω καμερών να οδηγεί το αυτοκίνητο πολυτελείας της με μεγάλη ταχύτητα.

Συγκεκριμένα λόγος γίνεται για την 45χρονη Κύπρια παιδίατρο Δρ. Μαρία Χατζηκώστα, για την οποία η DailyMail «αφιέρωσε» κάποιες γραμμές.

Η Κύπρια, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πηγαίνοντας για το νοσοκομείο ξεπέρασε το όριο ταχύτητας των 50mph, ήτοι περίπου 80 km/h.

Μέσα σε τρεις μήνες, η κάμερα κατέγραφε ξανά και ξανά την Κύπρια γιατρό, της οποίας η ταχύτητα ξεπερνούσε τα 69mph (περίπου 111 kmh), αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Κύπρια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ανέφερε ότι δεν είχε καταλάβει ότι το όριο ταχύτητας ήταν 50mph, ενώ αργότερα εξήγησε ότι νόμιζε ότι μπορούσε να οδηγεί με «κανονική ταχύτητα» κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο άκουσμα της απόφασης για αποκλεισμό από την οδήγηση για 21 ημέρες, η Κύπρια δήλωσε ότι θα υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία και δεν θα μπορεί να φροντίσει τους ασθενείς της, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν Μέσα Μαζικής Κυκλοφορίας διαθέσιμα σε αυτήν.

Εξάλλου, σύμφωνα με την νομοθεσία της επιβλήθηκε πρόστιμο £1,615, ενώ με το πέρας των 21 μερών ακόμα θα έχει 24 πόντους στην άδεια οδήγησης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οργή εκπαιδευτικών για τις αναρτήσεις Αθ. Κυριακίδου – Την καταγγέλλουν στον Υπουργό

MM