Βροχή μαζί με σκόνη θα μας ταλαιπωρήσουν σήμερα – Από Τετάρτη βελτίωση

Βροχή μαζί με σκόνη θα μας ταλαιπωρήσουν σήμερα – Από Τετάρτη βελτίωση | Newsit.com.cy

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί το πρωί ασθενείς, 3 μποφόρ, και το απόγευμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι με συννεφιά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη αλλά στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή άνοδο.

MM