Φόνος Ανδρέα Κυριάκου: «Μας φώναζαν φονιάδες!» – Αποκαλύψεις από την υπεύθυνη του γηροκομείου [vid]

Φόνος Ανδρέα Κυριάκου: «Μας φώναζαν φονιάδες!» – Αποκαλύψεις από την υπεύθυνη του γηροκομείου [vid] | Newsit.com.cy

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως αρκετοί από τους αρχικούς ισχυρισμούς έχουν αποσυρθεί, την ώρα που ο Εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε πως καμία κατηγορία δεν έχει αποσυρθεί.

Όπως ανέφερε η υπεύθυνη στην τηλεόραση του Alpha, αυτό που εισπράττουν είναι αδιανόητο και τεράστια δυσφήμηση κατά του οίκου ευγηρίας, για την τόση προσφορά που έχουν δώσει στους ηλικιωμένους τους. Είπε μάλιστα πως έρχονται πράγματα στη δημοσιότητα για να τους κάνουν κακό, τα οποία ύστερα αποσύρονται.

Η υπεύθυνη αποκάλυψε μάλιστα πως τους κατηγορούν για φόνο, ενώ είπε πως χθες υπήρχαν άτομα έξω από το γεροκομείο τα οποία τους φώναζαν ότι έκαναν φόνο και πως είναι φονιάδες.

Δήλωσε επίσης πως ο ασθενής ήταν ψυχιατρικό περιστατικό, ενώ αποκάλυψε πως το Ίδρυμα είχε αναλάβει όλα τα έξοδά του, χωρίς κανένα όφελος, καθώς όπως είπε η οικογένειά του δεν ήρθε ποτέ να του φέρει τα απαραίτητα και δεν αναλάμβανε τα έξοδα.

Όσον αφορά τη θέση του Ιδρύματος, δήλωσε ότι έχασαν έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο. Ένα άνθρωπο αξιαγάπητο. Τον αγαπούσε όλο το προσωπικό. Ήταν πολύ καλός κύριος. Στενοχωρηθήκαμε όταν μάθαμε ότι απεβίωσε».

Σε μία άλλη αποκάλυψή της, είπε πως ο νεκρός είχε διαφορετικά σημάδια στο πρόσωπό του, όταν πήγε στο νεκροτομείο για αναγνωρίσει, απ’ ότι στο γεροκομείο.

«Εγώ δέχθηκα τηλεφώνημα να παρευρεθώ στο γηροκομείο και αναγνώρισα το πτώμα. Είδα πάνω στον άτυχο πράγματα που δεν τα είχα δει προηγουμένως όταν είχα πάει να τον δω. Τον είχα δει και στον Οίκο Ευγηρίας. Στη νεκροτομή όμως είδα πράγματα που δεν είχα δει στον Οίκο ευγηρίας».

Η υπεύθυνη αναφέρθηκε και στο τι είδε στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος. «Είδα ότι στην προσπάθεια της 27χρονης να τον μεταφέρει, αφότου τον εντόπισε αναίσθητο, λόγω του βάρους του, ήταν αδύνατο να τον μετακινήσει μόνη της, έτσι λοιπόν τον τράβηξε από την μπλούζα για να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες».

Τέλος τόνισε πως στο βίντεο φαίνεται ότι είχε και βοήθεια στο να τον μεταφέρουν.

Πηγή βίντεο: Alpha

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φόνος Ανδρέα Κυριάκου: Νέα στοιχεία για τον στραγγαλισμό του 70χρονου – Τι έδειξαν οι κάμερες

MM