Τροχαίο στη Λάρνακα! Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγός που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα

Τροχαίο στη Λάρνακα! Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγός που εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα | Newsit.com.cy

Το νέο τροχαίο ατύχημα συνέβη στο δρόμο Λάρνακας– Δεκέλειας, παρά τα ξενοδοχεία, στην περιοχή Ορόκλινης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά έξω από γνωστό ταχυφαγείο στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα το ένα να αρπάξει φωτιά και ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αγροτικό (διπλοκάμπινο όχημα) που προσπαθούσε να βγει από τον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας ανέκοψε τον δρόμο σε διερχόμενο σαλούν που ερχόταν με κατεύθυνση από Δεκέλεια προς Λάρνακα. Ο οδηγός του σαλούν προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε κυπαρίσσι.

Το αυτοκίνητο στη συνέχεια άρπαξε φωτιά και για αυτόν τον λόγο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού και την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ο οδηγός του σαλούν που άρπαξε φωτιά έχει υποστεί εγκαύματα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διασωληνώθηκε και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Ο οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος είναι καλά στην υγεία του.

Λόγω του δυστυχήματος, ο δρόμος Λάρνακας- Δεκέλειας παραμένει κλειστός και οι εξετάσεις για τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού μετά από καραμπόλα 3 αυτοκινήτων


Ενότητες
MM