Τόσο κόστισε το διαζύγιο του Οζγκιουργκιούν που δημιούργησε σάλο στα κατεχόμενα!

Τόσο κόστισε το διαζύγιο του Οζγκιουργκιούν  που δημιούργησε σάλο στα κατεχόμενα! | Newsit.com.cy

Όπως μεταδίδεται σε τ/κ ΜΜΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του κ. Οζγκιουργκιούν ο «πρωθυπουργός» θα καταβάλλει τελικά ποσό 250.000 στερλινών στην πρώην σύζυγό του, Χατιτζιέ Ντιλέκ Καρακουζού για την περιουσία, ακίνητα και μετρητά, που απέκτησαν από κοινού κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Στην ανακοίνωση του δικηγόρου του κ. Οζγκιουργκιούν προστίθεται ότι η πρώην σύζυγος αποδέχθηκε το ποσό αυτό ως αποζημίωση για ένα σπίτι που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου στην περιοχή του Πέλλα Πάις, για το οποίο εκκρεμεί ακόμη ένα χρέος 140.000 στερλινών, ένα αυτοκίνητο (δεν αναφέρεται η μάρκα ή η αξία) και ακόμη ένα σπίτι στο Κιόνελι το οποίο δεν είναι εξ ημισείας. Το ποσό των 250.000 στερλινών, αναφέρεται, θα καταβληθεί στην κ. Καρακουζού την 1η Απριλίου 2018.

Σημειώνεται τέλος ότι μετά την διευθέτηση του διαζυγίου η πρώην σύζυγος αποδέχθηκε να αποσύρει τις αιτήσεις διαζυγίου εναντίον του Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν που είχε υποβάλλει στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας, το δεύτερο Οικογενειακό Δικαστήριο Άγκυρας και την έφεση εναντίον του στο «ανώτατο δικαστήριο».
 

Ενότητες
MM