Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες με χιόνια στα ορεινά

Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες με χιόνια στα ορεινά | Newsit.com.cy

Το απόγευµα, αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές κατά διαστήµατα ή και καταιγίδα. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά αργότερα θα καταστούν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους µείον 3 βαθµούς στα ψηλότερα. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την ηµέρα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αρχικά τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη, η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο και θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέµπτη.

MM