Αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας για τον Φαίδωνος η Αστυνομία – Δήμος και ΕΒΕ Πάφου καταδικάζουν την βομβιστική επίθεση

Αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας για τον Φαίδωνος η Αστυνομία – Δήμος και ΕΒΕ Πάφου καταδικάζουν την βομβιστική επίθεση | Newsit.com.cy

Νέα αξιολόγηση διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας για λήψη επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας για την ασφάλεια του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος μετά την έκρηξη που σημειώθηκε χθες στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου.

Σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στην Πάφο, δόθηκαν άμεσα οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις έτσι ώστε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης, ανέφερε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως μέχρι σήμερα λαμβάνονταν μέτρα για την ασφάλεια του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στην βάση αξιολόγησης κινδύνου που έγινε με τα δεδομένα που υπήρχαν.

Παρόλα αυτά ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά, όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση που αλλάζουν τα δεδομένα , ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε σήμερα οδηγίες στον αρμόδιο Βοηθό Αρχηγό για να γίνει, όπως είπε, νέα αξιολόγηση κινδύνου και να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από το ΤΑΕ Πάφου και με την αξιολόγηση όλων των στοιχείων για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου.

Δήμος Πάφου 

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και το προσωπικό του Δήμου Πάφου καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την εγκληματική βομβιστική ενέργεια στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τόσο τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου όσο και το προσωπικό του Δήμου Πάφου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Δήμαρχο και την οικογένειά του και καλούν τις αρμόδιες Αρχές να εξιχνιάσουν το ταχύτερο την υπόθεση και να φέρουν τους ενόχους ενώπιον της Δικαιοσύνης , ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτειακών αξιωματούχων και των πολιτών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο επαναβεβαιώνει, προστίθεται στην ανακοίνωση, την ισχυρή βούλησή του να συνεχίσει με αποφασιστικότητα και συνέπεια την προσπάθεια για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους θεσμούς, στη βάση των αρχών της χρηστής διοίκησης, της διαφάνειας και της ισονομίας, στηρίζοντας παράλληλα τον αγώνα εναντίον της διαφθοράς και των παράγωγων φαινομένων της.

ΕΒΕ Πάφου 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου καταδικάζει την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση.

Καταδικάζει επίσης και κάθε προσπάθεια εκφοβισμού από οπουδήποτε κι αν προέρχεται γιατί πλήττει την ίδια τη Δημοκρατία και καλλιεργεί κλίμα φόβου και αβεβαιότητας σε ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία.

Το Επιμελητήριο Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, καλεί τις αστυνομικές αρχές να εντείνουν τις προσπάθειες τους για πάταξη της διαπλοκής και διαφθοράς και να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για να διασφαλίσουν την ασφάλεια κάθε πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οργισμένη απάντηση Φαίδωνος για βόμβα – Τα έξι κυκλώματα που δείχνει

Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο της μητέρας του Φαίδωνος – Που εστιάζονται οι έρευνες των Αρχών 

Αγωγή κατά Φαίδωνος για δυσφήμιση

Φαίδωνος: Αποκαλύψεις και καταγγελίες για τυμβωρυχία – Η απάντηση της Αστυνομίας

Νέες καταγγελίες Φαίδωνος για παράλληλο κύκλωμα σε τ/κ περιουσίες και στην «φάμπρικα» με τις μίζες για υπηκοότητες [vid]

«Αερομαχίες» Φαίδωνος – Μαύρου στο ΡΙΚ για τα αποχετευτικά τέλη – «Ομερτά μεταξύ συγγενών…»

MM