Λεμεσός: Ακόμα ένας υπερήλικος οδηγός έστειλε γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και προκάλεσε καραμπόλα

Λεμεσός: Ακόμα ένας υπερήλικος οδηγός έστειλε γυναίκα σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και προκάλεσε καραμπόλα | Newsit.com.cy

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.50π.μ., σήμερα, στην πόλη Λεμεσού, ενώ 80χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, με συνοδηγό 67χρονο και συνεπιβάτη 45χρονο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε με το όχημα του την 51χρονη, η οποία στεκόταν δίπλα από άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος του 80χρονου.

Ακολούθως, το αυτοκίνητο του 80χρονου συνέχισε την πορεία του και συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο που βρισκόταν σε στάση και το οποίο οδηγούσε 30χρονος.

Η 51χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων τραυμάτων, υπέστη πολλαπλά κατάγματα λεκάνης και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Η 51χρονη εισήχθηκε αρχικά στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για νοσηλεία, ωστόσο παραλήφθηκε στη συνέχεια από οικείους της, οι οποίοι τη μετέφεραν σε ιδιωτικό Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας είναι σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Οι 80χρονος και 30χρονος επίσης μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απελύθησαν.

Στους ενεχόμενους οδηγούς έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Ο 80χρονος συνελήφθη γύρω στις 4.00μ.μ., βάσει Δικαστικού εντάλματος και αφού ανακρίθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 7.00μ.μ., σήμερα. Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της τροχαίας σύγκρουσης.

MM