Καιρός: Με βροχές θα μπει ο νέος χρόνος [αναλυτική πρόγνωση]

Καιρός: Με βροχές θα μπει ο νέος χρόνος [αναλυτική πρόγνωση] | Newsit.com.cy

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα με σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι τη Δευτέρα και μικρή άνοδο την Τρίτη.

MM