Δολοφονία Λεωνίδου: Αυτοί είναι οι τρείς Γεωργιανοί εκτελεστές – Βρέθηκε το όχημά τους στη Φοινικαριά – Έφοδος σε διαμέρισμα [pics]

Δολοφονία Λεωνίδου: Αυτοί είναι οι τρείς Γεωργιανοί εκτελεστές – Βρέθηκε το όχημά τους στη Φοινικαριά – Έφοδος σε διαμέρισμα [pics] | Newsit.com.cy

Η εκτέλεση του 47χρονου ομογενούς μέρα μεσημέρι σε ταβέρνα της τουριστικής ζώνης στην Γερμασόγεια συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη, καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Από προχθές (12/2), εξάλλου ξετυλίγεται το κουβάρι και της εμπλοκής της 33χρονης Λετονής η οποία καταζητείτο από την ημέρα διάπραξης του φόνου του Έρνεστ Λεωνίδου, καθώς αυτή είχε εξαφανισθεί από προσώπου γης. Με το που συνελήφθη όμως προέκυψαν στοιχεία και για εμπλοκή της σε «ροζ» εκβιασμό ενός Ρώσου επιχειρηματία

Οι φωτογραφίες των τριών εκτελεστών προέρχονται από το βράδυ της Δευτέρας 5/2, τρία 24ωρα πριν την εκτέλεση Λεωνίδου, με την Αστυνομία να γνωρίζει μόνο τα μικρά και μάλλον χαϊδευτικά ονόματα ή και παρατσούκλια δύο εξ αυτών. Από το διαμέρισμα εξάλλου όπου τους είχε παραχωρηθεί από άλλο εμπλεκόμενο στην υπόθεση πρόσωπο έχει παραληφθεί από τις Αρχές γενετικό υλικό και διάφορα άλλα τεκμήρια. 

Ο 28χρονος Γεωργιανός Sergo ASLANISHVILI χρησιμοποιούσε όχημα ενοικιάσεως το οποίο εντοπίστηκε σε πάρκο στο χωριό Φοινικάρια. Είχε νοικιαστεί από γραφείο ενοικιάσεως στη Γερμασόγεια, το οποίο δεν σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ με αυτό πέραν του 28χρονου Γεωργιανού εικάζεται ότι εκινούντο και οι 3 δράστες. 

Η Αστυνομία Κύπρου ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό τριών προσώπων, που αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2018, στη Λεμεσό, με θύμα τον 46χρονο Έρνεστ Λεωνίδη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στα τηλέφωνα 25-805172 ή 25-805566, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Φωτογραφίες των τριών προσώπων επισυνάπτονται.

Επίσης εδόθησαν στην δημοσιότητα χθες και τα στοιχεία του 28χρονου Γεωργιανού SERGO ASLANISHVILI.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία Λεωνίδη: Η κατάθεση της Λετονής και ο «ροζ» εκβιασμός

MM