Θάνατος νεογνού: Θα μιλήσει η νεκροτομή – Γέννησε ή απέβαλε η 26χρονη;

Θάνατος νεογνού: Θα μιλήσει η νεκροτομή – Γέννησε ή απέβαλε η 26χρονη; | Newsit.com.cy

Η νεαρή γυναίκα από το Νεπάλ νοσηλεύεται φρουρούμενη στην κλινική έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της, με τους γιατρούς να εξετάζουν το κατά πόσον η 26χρονη απέβαλε ή γέννησε το νεκρό νεογνό, το οποίο εντοπίστηκε μέσα σε νάιλον σακούλα.

Φώς στα αίτια του θανάτου του βρέφους ενδεχομένως να ρίξει η νεκροτομή σορό του, η οποία θα διενεργηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα υπό εξέταση στοιχεία, η 26χρονη γυναίκα από το Νεπάλ παραπονούμενη για έντονους πόνους στο στομάχι μεταφέρθηκε στην ιδιωτική γυναικολογική κλινική από Ελληνοκύπρια, για την οποία εργαζόταν.

Μετά από εξέταση των γιατρών της κλινικής διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη είτε ήταν λεχώνα και απέβαλε είτε γέννησε κατά το τελευταίο 24ωρο.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο όπου διαμένει η γυναίκα εντοπίστηκε από τους εργοδότες της ένα νεκρό βρέφος μέσα σε νάιλον σακούλα, μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες καθώς και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους όπου διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό.

MM