Άγριος σκυλοκαβγάς έστειλε στο νοσοκομείο τα αφεντικά τους με δαγκωματιές και νευρικό κλονισμό

Άγριος σκυλοκαβγάς έστειλε στο νοσοκομείο τα αφεντικά τους με δαγκωματιές και νευρικό κλονισμό | Newsit.com.cy

Η 35χρονη γυναίκα είχε βγει για βόλτα μαζί με τον συζυγό της, το απόγευμα της Κυριακής μαζί με τον σκύλο της στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ο οποίος και εκείνος κρατούσε σκύλο, όταν σε κάποιο σημείο, ανάμεσα στο ξενοδοχέιο «Ποσειδόνια» και το εστιατόριο «Αρμονία», συναντήθηκαν με άλλο πρόσωπο, που έκανε επίσης βόλτα με το σκύλο του, ράτσας Ροτβάιλερ.

Τότε, όπως συχνά συμβαίνει τα σκυλιά πλησίασαν το  ένα το άλλο για να μυρίσει το ένα το άλλο, ωστόσο άρχισαν να αγριεύουν, με αποτέλεσμα το Ροτβάιλερ να λυθεί ξαφνικά από το λουρί του και να ορμήξει στα άλλα σκυλιά.

Ο σύζυγος της 35χρονης κατάφερε να απομακρυνθεί μαζί με τον δικό του σκύλο, ωστόσο η γυναίκα στην προσπάθειά της όμως να προστατεύσει τον δικό της σκύλο, υπέστη η ίδια την άγρια επίθεση του ροτβάιλερ, τον οποίο κατάφερε να την ρίξει στο έδαφος και άρχισε να την δαγκώνει στα διάφορα σημεία του σώματος.

Η γυναίκα απώλεσε εν συνεχεία τον έλεγχο του σκυλιού της, ενώ έχει υποστεί και νευρικό κλονισμό. Ταυτοχρόνως τραυματίσθηκε όμως και ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, άμεσα οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, ενώ η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται με δαγκώματα και συμπτώματα νευρικού κλονισμού.

Η φωτογραφία που η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook είναι ενδεικτική της αγριότητας της επίθεσης που υπέστη:

Μετάφερθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τράυματα από δαγκώματα σκύλου.

Το άλλο πρόσωπο επίσης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τράυματα στο δεξί του χέρι, συνεπεία δαγκώματος σκύλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενημερώθηκαν οι κτηνιατρικές υπηρεσίες.

MM