Αγία Νάπα: Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών στην οικία γνωστού επιχειρηματία

Αγία Νάπα: Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών στην οικία γνωστού επιχειρηματία | Newsit.com.cy

Ντου της αστυνομίας νωρίτερα το πρωί σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, πραγματοποίησε η Αστυνομία, την ίδια ημέρα μάλιστα που ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Δικαιοσύνης αναφερόμενος στο οργανωμένο έγκλημα δήλωσε ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε με κάποια ηχηρά ονόματα ευυπόληπτων επιχειρηματιών που όλοι θαυμάζουμε που ενδεχομένως να ενέχονται στο εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την έρευνα διεξάγουν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, της Μηχανοκίνητης Μονάδας Αμεσης Δράσης και του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού.

Με βάση δικαστικό διάταγμα που εκδόθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος τα μέλη της Δύναμης άρχισαν από το πρωί έρευνα στο σπίτι του εν λόγω επιχειρηματία στην Αγία Νάπα.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Αστυνομία από την έρευνα εντοπίστηκαν σε χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά και αριθμός φυσιγγίων. Η Αστυνομία διαπίστωσε επίσης παραβάσεις νομοθεσίας που αφορά την εγκατάσταση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε ιδιωτικά υποστατικά.

 

MM