Ποινή φυλάκισης 29 ετών για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία 22χρονης ομογενούς – «Το σαδομαχιστικό πορνό ερέθιζε το δράστη»

Ποινή φυλάκισης 29 ετών για την άγρια κακοποίηση και δολοφονία 22χρονης ομογενούς – «Το σαδομαχιστικό πορνό ερέθιζε το δράστη» | Newsit.com.cy

Η 22χρονη Ιουλιάνα Τούντος, η οποία εργαζόταν σε μπαρ, ενώ βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για σπουδές, εντοπίσθηκε νεκρή στο πάρκο Finsbury του βορείου Λονδίνου, στις 27 Δεκεμβρίου 2017, έχοντας προηγουμένως δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από την οικογένειά της.

Όταν το πτώμα της εντοπίσθηκε μετά από ένα τριήμερο, σύμφωνα με το BBC, η νεαρή Κύπρια έφερε τραύματα στον λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, αλλά και στον καρπό από σπασμένο μπουκάλι.

Στον 31χρονο είχαν περάσει χειροπέδες μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος ενώ εν συνεχεία κρίθηκε ένοχος για το ειδεχθές έγκλημα από το δικαστήριο του Old Bailey.

Όπως ανέφερε ο Εισαγγελέας Crispin Aylett QC: «Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ιουλιάνα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, εντούτοις διαφαίνεται ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν σεξουαλικά και σαδιστικά». Εξάλλου, ο δράστης δεν περιορίσθηκε εκεί, καθώς μετά την διάπραξη του εγκλήματός του, άρπαξε κι όσα μετρητά βρήκε στο πορτοφόλι της άτυχης κοπέλας.

Βάσει των καταθέσεων εντός δικαστικής αιθούσης, Τούντος αμέσως μετά την λήξη της βάρδιας της από το μπαρ όπου δούλευε, είχε σκοπό να περάσει τα Χριστούγεννα με φίλους της, ωστόσο έλάβε την μοιραία για την ίδια απόφαση να κάνει μια στάση πρώτα από το σπίτι της προκειμένου να πάρει κάποια πράγματα.

Η συνέχεια είναι δυστυχώς γνωστή, καθώς στις 20:33 το βράδυ κάμερα παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος, την καταγράφει όπως εισέερχεται στο πάρκο Finsbury. Αργότερα οι φίλοι της ανησύχησαν όταν εκείνη δεν εμφανίσθηκε στο προκαθορισμένο ραντεβού με τους φίλους της, οι οποίοι πάσχισαν να την εντοπίσουν, αλλά μάταια.

Εν τέλει το άψυχο κορμί της 22χρονης εντοπίστηκε από φίλους της, με τις περιγραφές των μαρτύρων να είναι άκρως σοκαριστικές, ειδικά για το τραύμα που έφερε, το οποίο περιεγράφη ότι «έμοιαζε με το σύμβολο του Batman».

Στο κινητό του δράστη εξάλλου βρέθηκε πορνογραφικό υλικό σαδομαζοχιστικής φύσεως, καθώς ενδεικτικά αναφέρεται η ύπαρξη βίντεο με μια γυναίκα να είναι δεμένη με σύρματα.

 

MM