Συγκλονίζει το post της χαροκαμένης μάνας του Ανδρέα Γεωργίου: «Θα χάσω το μυαλό μου, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου»

Συγκλονίζει το post της χαροκαμένης μάνας του Ανδρέα Γεωργίου: «Θα χάσω το μυαλό μου, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου» | Newsit.com.cy

Δυστυχώς ακόμα μια μητέρα θρηνεί και ντύνεται στα μαύρα, καθώς η αιμοβόρα άσφαλτος και ένα στιγμιαίο λάθος, αλλά και μια μοιραία παράλειψε έκοψε τόσο πρόωρα τον νήμα της ζωής του αδικοχαμένου Ανδρέα Γεωργίου.

Ο 23χρονος Ανδρέας Γεωργίου έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του όταν προσέκρουσε με την μοτοσικλέτα του πάνω σε λεωφορείο το οποίο οδηγούμενο από έναν 52χρονο, επιχειρούσε στροφή σε πάροδο της οδού Τάσου Μητσόπουλου το βράδυ του Σαββάτου (2/6)  στη Λάρνακα.

Τα λόγια της στην ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook μεστά και περιεκτικά της χαροκαμένης μητέρας, γεμάτα πόνο και απόγνωση, σε μια καθημερινότητα που πλέον το μόνο χρώμα που αντικρίζει είναι το μαύρο.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας ο 23χρονος δυστυχώς δεν έφερε προστατευτικό κράνος. Εξάλλου, εμείς από πλευράς μας απευθύνουμε για πολλοστή φορά έκκληση, όπως οι επιβαίνοντες σε δίκυκλα να φορούν πάντα κράνη, καθώς πολλά θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά και ο Ανδρέας ίσως και να ήταν ακόμα ανάμεσά μας.

MM