Τραγωδία στην Επισκοπή – Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 17χρονο Γιώργο Βασιλείου [pics]

Τραγωδία στην Επισκοπή – Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 17χρονο Γιώργο Βασιλείου [pics] | Newsit.com.cy

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα ο 17χρονος Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αγωνιστικό όχημα που οδηγούσε 29χρονος, σε παράδρομο παρά την κοινότητα Επισκοπής.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, «γύρω στις 18:20, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ότι μεταφέρθηκε εκεί 17χρονος, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός».

Η Αστυνομία έφτασε στη σκηνή του τροχαίου, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει οτιδήποτε, ενώ μετά από εξετάσεις βρέθηκε το μοτοποδήλατο μέσα σε χόρτα και όπως δήλωσε ο κ. Μιχαήλ, φαίνεται πως αυτή είχε μετακινηθεί.

Ο οδηγός του μη εγγεγραμμένου αγωνιστικού οχήματος, ένας 29χρονος, ήταν αυτός που κάλεσε ασθενοφόρο, ωστόσο εγκατέλειψε τη σκηνή και μετέφερε το όχημα σε υποστατικό του, ενώ ακολούθως μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαήλ, τόσο το αγωνιστικό όχημα όσο και το μοτοποδήλατο, ήταν μη εγγεγραμμένα και έφεραν «σοβαρές παραποιήσεις».

Φαίνεται ότι ο 17χρονος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος, αλλά είναι άγνωστες ακόμα οι κατευθύνσεις και οι πορείες των οχημάτων, είπε και κάλεσε οποιονδήποτε μπορεί να δώσει στοιχεία για το τροχαίο, να ενημερώσει τη Γραμμή του Πολίτη ή την Τροχαία Λεμεσού.

Οι έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου διερευνώνται, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η κατάθεση του 29χρονου οδηγού.

MM