Αγώνας ηλιακών οχημάτων στη Λευκωσία – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αγώνας ηλιακών οχημάτων στη Λευκωσία – Δείτε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις | Newsit.com.cy

Η διαδρομή του αγώνα θα περιλαμβάνει, την Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, οδό Στασικράτους, οδός Βας. Φρειδερίκης, Λεωφ. Ευαγόρου, Λεωφ. Δημ. Σεβέρη, Λεωφ. Γρ. Διγενή.

Τα οχήματα του αγώνα θα εκκινούν από την Σπ. Κυπριανού και θα κινούνται σε αριστερή κυκλική διαδρομή μέσο Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού, οδό Στασικράτους, οδός Βας. Φρειδερίκης, Λεωφ. Ευαγόρου, Λεωφ. Δημ. Σεβέρη, Λεωφ. Γρ. Διγενή.

Για την διεξαγωγή του αγώνα θα πρέπει να γίνουν οι πιο κάτω αποκοπές κυκλοφορίας, μεταξύ των ωρών 08.00-15.00:

Στη Λεωφ. Σπ. Κυπριανού θα αποκοπεί η κυκλοφορία από Γρ. Διγενή προς Διγ. Ακρίτα, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από Λεωφ. Διγ. Ακρίτα/Μακαρίου, θα διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία στην οδό Στασικράτους θα αποκοπεί εξ’ ολοκλήρου και θα υπάρχουν ελεγχόμενες διαμπερείς κινήσεις στις συμβολές Στασικράτους-Μνασιάδου, Στασικράτους και Θ. θεοδότου.

Η κυκλοφορία στην οδό Βας. Φρειδερίκης θα αποκοπεί εξ ολοκλήρου.

Στη Λεωφ. Ευαγόρου θα αποκοπή η κυκλοφορία από οδό Διαγόρου προς Δημ. Σεβέρη.

Στην Λεωφ. Δημ. Σεβέρη θα αποκοπή η κυκλοφορία προς Γρ. Διγενή, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Λευκωσία, θα διεξάγεται κανονικά.

Στην Λεωφ. Γρ. Διγενή θα αποκοπή η κυκλοφορία από Δημ. Σεβέρη προς Σπ. Κυπριανού, ενώ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, από Σπ. Κυπριανού, θα διεξάγεται κανονικά.

Θα υπάρχουν ελεγχόμενες διαμπερείς κινήσεις στις συμβολές Θεμ. Δέρβη-Στασικράτους και Θεμ. Δέρβη-Γρ. Διγενή.
Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

MM