Στο κελί μεθυσμένη μάνα μαζί με τον ανήλικο γιο της για κλοπή μοτοσικλέτας!

Στο κελί μεθυσμένη μάνα μαζί με τον ανήλικο γιο της για κλοπή μοτοσικλέτας! | Newsit.com.cy

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν σήμερα τα δύο πρόσωπα μητέρα και γιος σε σχέση με υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας κλεπταποδοχής  και τροχαίες παραβάσεις.

Το Δικαστήριο  διέταξε την μονοήμερη προσωποκράτηση της 37χρονης και την διήμερη προσωποκράτηση του 16χρονου γιου της προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 4μμ., χθες, μέλη της Τροχαίας, ανέκοψαν για έλεγχο στην Πάφο, μοτοποδήλατο που οδηγούσε 37χρονη, ενώ στην περιοχή εντοπίστηκε πεζός και 16χρονος, συγγενικό της πρόσωπο που όπως διαφάνηκε πρόκειται για τον γιο της.

Η 37χρονη οδηγούσε χωρίς προστατευτικό κράνος, χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 50μg αντί 22μg.

Τόσο η 37χρονη, όσο και ο 16χρονος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Πάφου, όπου από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε, ότι το μοτοποδήλατο, είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Η 37χρονη υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη μη ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Τόσο η 37χρονη, όσο και ο 16χρονος συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

MM