Απαγωγή 10χρονων: Σε αυτή την πολυκατοικία βρήκαν τους δύο μαθητές – Έσπασε τη σιωπή του ο πληροφοριοδότης: «Ναρκωμένα τα παιδιά»

Απαγωγή 10χρονων: Σε αυτή την πολυκατοικία βρήκαν τους δύο μαθητές – Έσπασε τη σιωπή του ο πληροφοριοδότης: «Ναρκωμένα τα παιδιά» | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sigma, στη συγκεκριμένη πολυκατοικία βρίσκεται η εργασία του πατέρα ενός εκ των πέντε παιδιών που αποπειράθηκε να αρπάξει ο δράστης και ο 35χρονος φέρεται το τελευταίο διάστημα να άλλαξε σε τακτικό χρονικό διάστημα της πινακίδες του οχήματός του.

Μιλώντας στις κάμερες, ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, ανέφερε ότι: «Μου κίνησε την περιέργεια άκουσα την περιγραφή». Ο ίδιος συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι Αστυνομικοί έβγαλαν στα χέρια τα παιδιά «που φαίνονταν ναρκωμένα».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι της γειτονιάς, αλλά ο αδελφός του ο οποίος του τηλεφώνησε να πάει εκεί. Ο ένας αστυνομικός μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία του ζήτησε βοήθεια.

Άνοιξαν την πόρτα του μπήκαν μέσα και μετά άκουσα φωνές ότι ήταν τα παιδιά μέσα. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση ήταν σαν ναρκωμένα.

Πηγή: SigmaLive

MM