Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές [αναλυτική πρόγνωση]

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας και βροχές [αναλυτική πρόγνωση] | Newsit.com.cy

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά και τα βόρεια και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

MM