Τρεις συλλήψεις και ανθρωποκυνηγητό για τέταρτο άτομο για την δολοφονία του Κύπριου ΠΑΟΚτζή Νάσου Κωνσταντίνου

Τρεις συλλήψεις και ανθρωποκυνηγητό για τέταρτο άτομο για την δολοφονία του Κύπριου ΠΑΟΚτζή Νάσου Κωνσταντίνου | Newsit.com.cy

Την είδηση που έφερε στο φως η αθλητική ιστοσελίδα MetroSport.gr, και επιβεβαιώνει μέλος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης το οποίο και μίλησε στην διαδικτυακή Cyprus Times.

Ο Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ στις 27 Απριλίου, μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, φορώντας διακριτικά της ομάδας του είχε ανελέητα κυνηγηθεί από ομάδα αγνώστων στην περιοχή των Πανεπιστημίων όταν διερχόμενο όχημα χτύπησε τον καταδιωκόμενο Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ, επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Ο Νάσος έδωσε σκληρή μάχη να κρατηθεί στην ζωή επί ένα 7ήμερο, ωστόσο δεν τα κατάφερε να βγεί νικητής.

Οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη και η Υποδιεύθυνση αθλητικής βίας κατόπιν ενδελεχούς έρευνας εντόπισαν τα τέσσερα αυτά πρόσωπα ως συνδεόμενα με την επίθεση κατά του Νάσου Κωνσταντίνου.

Σήμερα εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή, έγιναν τρεις συλλήψεις και οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιόν του, ενώ εις βάρος τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες όπως ανθρωποκονια από πρόθεση, ληστεία κλπ.

Οι τρεις συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία ως την Παρασκευή (12/10) προκειμένου να απολογηθούν, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολυθεί για τον εντοπισμό και του τέταρτου ατόμου, το οποίο προς το παρόν διαφεύγει της σύλληψης.

 

MM