Που και πως είδαν τελευταία φορά τον Στέλιο Γεωργίου – Οι Αρχές «χτενίζουν» την ανατολική Λεμεσό μετά από πληρωμή με πιστωτική [vid, pics]

Που και πως είδαν τελευταία φορά τον Στέλιο Γεωργίου – Οι Αρχές «χτενίζουν» την ανατολική Λεμεσό μετά από πληρωμή με πιστωτική [vid, pics] | Newsit.com.cy

Σύμφωνα με τελευταία ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο Γεωργίου θεάθηκε γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, ενώ σύμφωνα με την μαρτυρία, φορούσε γαλάζια κοντομάνικη φανέλα με φωσφορούχα πράσινα γράμματα (μπροστά), μαύρο κοντό παντελονάκι, αθλητικά παπούτσια, μαύρα γυαλιά και έφερε μαύρο σακίδιο.

Ο Γεωργίου απουσιάζει από προχθές από την οικία του στον Στρόβολο. Ο Στέλιος Γεωργίου πήγε δύο φορές σε περίπτερο της Μουταγιάκας, αγοράζοντας νερό, χρησιμοποιώντας μάλιστα πιστωτική κάρτα. Έτσι εντοπίσθηκε και το περίπτερο, όπου την μια φορά μετέβη την Κυριακή και ακόμα μια φορά στο ίδιο περίπτερο, κατά τις 5:00 το απόγευμα. Ο Γεωργίου είναι πεζός, με γαλάζια κοντομάνικη φανέλα, μαύρο κοντό παντελονάκι, και μαύρο σακίδιο. Η αστυνομία σαρώνει πλέον ακατοίκητα υποστατικά και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, μέχρι και στο Δασούδι, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Υπενθυμίζεται πως χθες το απόγευμα εντοπίστηκε στην περιοχή της Μονής Λεμεσού το όχημα του, μετά από πληροφορία που δόθηκε από πολίτη, με αποτέλεσμα οι έρευνες για εντοπισμό του να επικεντρώνονται στην ανατολική Λεμεσό. Αυτό βρέθηκε χωρίς καύσιμα και κλειδωμένο.

 

MM