Τζώρτζια Παναγή: «Καρφί» για Μουτσινά! «Δεν ήταν 100% στα μέτρα μου»

Τζώρτζια Παναγή: «Καρφί» για Μουτσινά! «Δεν ήταν 100% στα μέτρα μου» | Newsit.com.cy

Διαβάστε το απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κύπριας παρουσιάστριας:

Η αποχώρησή σου από το «Ξαναδέστε τους» ήταν η αλλαγή για να πάει καλύτερα η εκπομπή, όμως λίγο αργότερα κόπηκε. Ένιωσες μέσα σου μια μικρή δικαίωση;

Όχι, δεν το είδα καθόλου έτσι. Στεναχωρήθηκα κιόλας, γιατί άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους και σταμάτησε μια πολύ καλή παραγωγή. Δούλεψα μαζί τους και δεν θα επιθυμούσα ποτέ το κακό κάποιου, πόσο μάλλον φίλων και συνεργατών μου. Αλλά, για να κοπεί η εκπομπή παίζουν ρόλο άλλα πράγματα. Στεναχωρήθηκα με αυτή την εξέλιξη. Γενικώς το αισθάνομαι αυτό για παραγωγές που σταματούν, γιατί υπάρχουν από πίσω άνθρωποι με οικογένειες, που ξαφνικά χάνουν τη δουλειά τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του δήλωσε ότι δεν ταίριαξες με την ομάδα της εκπομπής. Εσύ ένιωσες κάτι τέτοιο;

Ναι, ένιωσα πως δεν ήταν 100% στα μέτρα μου η εκπομπή αυτή. Βέβαια, δεν έχει δηλώσει ότι εγώ ευθύνομαι για τα νούμερα τηλεθέασης. Εγώ νιώθω πολύ καλά που είχα την ευκαιρία να δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο και να δουλέψω με αξιόλογους παρουσιαστές.

Δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο είχαν αφήσει να νοηθεί ότι εσύ ήσουν μια από τις βασικές αιτίες που η εκπομπή είχε χαμηλά νούμερα. Ένιωθες παράξενα;

Όχι, καθόλου παράξενα, γιατί ήξερα τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες και δεν ξέρω ο κόσμος τι άποψη είχε σχηματίσει για εμένα. Όταν ξέρεις μέσα σου τι συμβαίνει και σε εκτιμούν οι συνεργάτες σου, μέσα σου αισθάνεσαι μια χαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζώρτζια Παναγή: Έφυγε από το «Ξαναδέστε τους» και τα σπάει στα μπουζούκια!

Μουτσινάς – Ηλιάκη: Έτσι αποχαιρέτησαν την Τζώρτζια Παναγή και υποδέχτηκαν τον αντικαταστάτη της!

MM