Λούης Πατσαλίδης: Έκανε λογαριασμό 430λίρες όταν στην 6η δημοτικού πήγε σε πισίνα με φίλους του! [vid]

Λούης Πατσαλίδης: Έκανε λογαριασμό 430λίρες όταν στην 6η δημοτικού πήγε σε πισίνα με φίλους του! [vid] | Newsit.com.cy

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τετ – Α – Τετ” του ΡΙΚ με τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο παρουσιαστής του “Λούης Night Show”.

Ο λόγος για τον Λούη Πατσαλίδη, τον αγαπημένο stand-up comedian του Alpha Κύπρου, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Ο αγαπημένοςπαρουσιαστής μίλησε για την οικογένεια του, τη γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του, αλλά και την επαγγελματική επιτυχία που σημειώνει, αφού το κυπριακό κοινό δε χάνει εκπομπή για εκπομπή του μιας και το χιούμορ και η ζωντάνια είναι δύο στοιχεία που λάτρεψαν σε αυτόν!

Δύο στοιχεία τα οποία απ’ ό,τι φαίνεται τα διαθέτει ήδη από την παιδική του ηλικία, μιας και ο Λούης από πολύ μικρός ήταν αρκετά σκανδαλιάρης!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε και ένα βίντεο με τον πατέρα του παρουσιαστή, όπου ο κύριος Γιάννης αποκάλυψε μεταξύ άλλων κάποια από τα «ελαττώματά» του Λουή, καθώς και ένα απίστευτο περιστατικό από την παιδική του ηλικία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Λούης είναι ο άνθρωπος που μας έκανε πάντα να γελούμε, ο άνθρωπος έξω καρδιά, ένας αυθεντικός όπως ακριβώς τον βλέπετε στην τηλεόραση. Ξέρει ποιος είναι, ποιες είναι οι δυνάμεις του και μέχρι που μπορεί να φτάσει. […] Η σχέση μου μαζί του ήταν τόσο καλή περισσότερο φίλος παρά πατέρας, μεγάλωσα μαζί του, σε όλες τις δραστηριότητές του ήμουν δίπλα του. […]

Απόφοιτος της 6ης δημοτικού, καλοκαίρι, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «παπά θα πάω με τους φίλους μου στην πισίνα» εντάξει γιε μου πήγαινε θα έρθω το απόγευμα να σε πάρω. Πηγαίνω το απόγευμα να τον πάρω ξεκινώ να φύγω, μου φωνάζει το γκαρσόνι μου λέει «κύριε Πατσαλίδη έχετε κι ένα λογαριασμό». Λέω τι λογαριασμό; Μου λέει είναι γύρω στις 430λίρες! Τι; 430λίρες; Για ποιο λόγο; Ήταν με τους συμμαθητές του εδώ και τους εκέρασε. Τους ετάισε, τους επότισε, τους εδιασκέδασε, και φύγανε».

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άντρη Καραντώνη: Οικογενειακή απόδραση στον Κόρνο για την Καθαρά Δευτέρα! [vids]

Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Αναμένοντας τον πελαργό πέταξαν χαρταετό δίπλα στη θάλασσα! [pics]

Μαρία Κορτζιά – Πιέρος Σωτηρίου: Μας συστήνουν τους κουμπάρους τους! [vid]

Ηλίας Βρεττός: Αυτή είναι η γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του όταν συνέβη το τροχαίο [pics]

Αγνώριστος ο Κούλλης Νικολάου – Δείτε την αλλαγή του [pics]

Power of Love: Ξέσπασε ο Δώρος Παναγίδης για τον ντόρο με τα παιδιά του [pics]

MM