Έλια Ιωαννίδου: Ο άντρας που της έκλεψε την καρδία και η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση!

Έλια Ιωαννίδου: Ο άντρας που της έκλεψε την καρδία και η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση! | Newsit.com.cy

Η Έλια Ιωαννίδου φαίνεται να διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της μιας και τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της δείχνει να είναι ευχαριστημένη. Η γνωστή ηθοποιός  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για σένα» με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε μετά την τεράστια αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Έλια Ιωαννίδου απο το μελαχρινό πέρασε στο γκρίζο μαλλί με μωβ ανταύγειες αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πιο rock look. Αλλά η αλλαγές δεν σταμάτησαν μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει αλλαγές και στην επαγγελματική της πορεία και να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Έτσι την είδαμε στο πλατό του “Όλα για σένα” μαζί με τον μουσικό Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, οι οποίοι αποκάλυψαν πως εκτός από συνεργάτες και πολύ καλοί φίλοι είναι και ζευγάρι!

Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου και ηΈλια Ιωαννίδου εμφανίζονται πάντα μαζί σε όλα τα live τους στα διάφορα νυχτερινά κέντρα της Κύπρου και όπως εκμυστηρεύτηκε και ο Αλέξανδρος στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου, υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την πάσα στην παρουσιάστρια να τους ρωτήσει αν τρέχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους εκτός από τη φιλία που τους δένει, με τους ίδιους τελικά να παραδέχονται ότι εκτός από τη μουσική σκηνή είναι μαζί και στη ζωή.

Δείτε τι αποκάλυψαν στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή βίντεο: ilovestyle.com

 

MM