«Κόκκαλο» η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την Κύπρια ηθοποιό: Η σχέση μου αν διαμαρτύρεται να πάει σπίτι της! [vid]

«Κόκκαλο» η Χριστιάνα Αριστοτέλους με την Κύπρια ηθοποιό: Η σχέση μου αν διαμαρτύρεται να πάει σπίτι της! [vid] | Newsit.com.cy

Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε χθες το απόγευμα (20/3) η ηθοποιός Μαρίνα Βρόντη.

Η Κύπρια ηθοποιός φανερά άνετη με την Χριστιάνα Αριστοτέλους δε δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις και για την προσωπική της ζωή, αφού για πρώτη φορά μίλησε ανοικτά πως εδώ και καιρό βρίσκεται σε σχέση.

H Μαρίνα Βρόντη αν και στην αρχή της συνέντευξης ήταν φειδωλή για τα προσωπικά της, όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους τη ρώτησε αν αυτή την περίοδο φλερτάρει, εκείνη της απάντησε πως ναι, αλλά είναι σε σχέση και κάπως έτσι έγινε και η αποκάλυψη για τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια απορρώντας για το τι εννοεί ότι είναι σε σχέση και λέει ότι φλερτάρει, έλαβε την αφοπλιστική απάντηση: «Ξέρει το η σχέση μου ότι φλερτάρουν οι ηθοποιοί, δεν είναι κάτι που το μαθαίνει τώρα, εννοώ βλέπει μας πως κινούμαστε, καταλαβαίνει τι εννοώ, θέλω να πιστεύω«, με την Χριστιάνα να την ρωτά: “τον πειράζει αυτό;” και την Μαρίνα Βρόντη να της απαντά: “ε, να σου πω απόψε που να πάω σπίτι, πιάσμε τηλέφωνο αύριο να σου πω αν μεινίσκω ακόμα τσαμέ”!

Μάλιστα στη συνέχεια, όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από την ηθοποιό να της περιγράψει το καθημερινό της πρόγραμμα και για το πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση ο σύντροφός της μιας και ο ελεύθερος χρόνος της είναι ελάχιστος, η Μαρίνα Βρόντη την άφησε για άλλη μια φορά άφωνη με την ατάκα της, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η σχέση μου αν διαμαρτύρεται να πάει σπίτι της!”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το απολαυστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίνας Βρόντη στο “Με αγάπη Χριστιάνα”:

MM